Filteren


Ja
Ja
Ja
Ja

Samsung Galaxy S20 hoesjes

Hoesjes voor de Samsung Galaxy S20

De Samsung Galaxy S20 hoesjes in dit overzicht zijn allemaal specifiek voor dit toestel ontworpen en bieden daardoor een optimale gebruikerservaring. De Galaxy S20 verdient ook niet minder dan dat! Tegelijk gepresenteerd met de Samsung Galaxy S20+ en Samsung Galaxy S20 Ultra biedt dit toestel u het beste wat Samsung te bieden heeft. Met een nog beter scherm, verbeterde hardware en vooral een flinke stap voorwaarts als het gaat om de camera kunt u jaren vooruit met deze telefoons. Door een goede Samsung Galaxy S20 case te gebruiken kunt u er bovendien op vertrouwen dat u die tijd zonder lelijke schades door komt.

Samsung Galaxy S20 hoesjes bekijken

Telefoonhoesje: geen overbodige luxe!

Dat een Samsung Galaxy S20 hoesje geen overbodige luxe is, blijkt uit verschillende onderzoeken. Zo bleek uit een onderzoek van het accessoiremerk ZAGG dat bijna de helft van alle smartphones in gebruik schade had! De schades die werden genoemd, kunnen eenvoudig worden voorkomen door telefoonhoesjes:

- Barst in het scherm
- Kras in het scherm
- Krassen of deuken in de behuizing
- Barsten in de behuizing

Zeker wanneer u uw Samsung Galaxy S20 hoesje gebruikt in combinatie met een screenprotector is uw toestel optimaal beschermd tegen dit soort lelijke en kostbare beschadigingen en kunt u jaren blijven genieten van dit prachtige toestel

Uw Galaxy S20 nóg handiger

Naast bescherming is er nog een andere reden om een Samsung Galaxy S20 case te gebruiken. Veel modellen bieden namelijk handige extra functionaliteit, waarmee uw toestel nóg handiger wordt. Een voorbeeld is een telefoonhoesje met standaardje, zodat u de S20 rechtop neer kunt zetten als u aan het videobellen bent of uw favoriete serie volgt. Ook populair zijn de hoesjes met pasjes houder: vakjes om kaarten in op te bergen zoals uw rijbewijs, pinpas of ID-kaart. U zult al snel merken dat hierdoor uw traditionele portemonnee overbodig wordt!

KloegCom kwaliteit

Al sinds 2008 staat KloegCom.nl voor kwaliteit. Bij het samenstellen van onze collectie staat dit aspect altijd voorop. Of het nu om luxe telefoonhoesjes gaat of een betaalbare optie, de prijs/kwaliteitverhouding staat voorop. Daarom selecteren we alleen telefoonhoesjes die aan onze eisen voldoen van gerenommeerde merken als CaseBoutique en CaseMe. Kwaliteit vindt u overigens ook terug in onze service. Advies voor aankoop, snelle levering uit voorraad met gratis verzending én doeltreffende service bij eventuele problemen na aankoop: het is allemaal inbegrepen.

Meer dan Samsung Galaxy S20 hoesjes

Naast de smartphonehoesjes in dit overzicht vind tu bij ons uiteraard ook voor alle andere toestellen perfect passende cases. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

Alle Samsung Galaxy A51 hoesjes
Alle Samsung Galaxy A71 hoesjes
Alle Samsung Galaxy A20e hoesjes
Alle Samsung Galaxy A10 hoesjes

Zoekt u een ander model? U vindt hier al onze Samsung telefoonhoesjes.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice