Filteren


Ja
Ja
Ja
Ja

Samsung Galaxy S20+ hoesjes

Hoesjes voor de Samsung Galaxy S20+

Met de Samsung Galaxy S20+ bereikt Samsung een nieuw hoogtepunt in de inmiddels beroemde S-serie. Tegelijk met de Galaxy S20 en Galaxy S20 Ultra gepresenteerd, is de S20 Plus wellicht de perfecte middenweg als het gaat om afmetingen en specificaties. Uitgevoerd met een geweldige camera en state of the art hardware is dit toestel klaar voor de toekomst! Wat gebleven is, is de toch wat kwetsbare behuizing die grotendeels van glas gemaakt is. Een Samsung Galaxy S20+ hoesje is dus nog altijd geen overbodige luxe!

Samsung Galaxy S20+ hoesje kopen?

Bescherming voor uw Galaxy S20 Plus

De goede bescherming van onze Samsung Galaxy S20+ hoesjes is te danken aan het gebruik van zoveel mogelijk onbreekbare en schokabsorberende materialen. Daarmee wordt de kans op schade aan uw toestel zo klein mogelijk gehouden. Mocht uw toestel onverhoopt toch een keer vallen, dan vangt het hoesje de klap op. De schadelijke energie die bij zo’n val vrij komt, wordt zoveel mogelijk geabsorbeerd door de flexibele materialen in de case. Dit voorkomt kostbare schades aan uw toestel, zoals:

- Barst in het scherm
- Barst in de cameralens
- Krassen op het scherm of de behuizing
- Deuken in de behuizing

Met een Samsung Galaxy S20+ case blijft uw toestel er langer als nieuw uit zien. Dat is niet alleen leuk voor uzelf, maar wanneer de tijd komt om uw toestel te verkopen, zult u ook financieel voordeel kunnen behalen!

Handige functies bij uw S20+

Bijna al onze Samsung Galaxy S20 Plus hoesjes bieden handige functies waar uw toestel zelf niet over beschikt. Het grote scherm van deze smartphone leent zich bijvoorbeeld uitstekend om series en vlogs op te kijken, maar het toestel heel de tijd vasthouden kan vermoeiend zijn. Een telefoonhoesje met geïntegreerd standaardje biedt dan uitkomst: daarmee zet u het toestel gewoon rechtop neer terwijl u kijkt. Ook bergruimte voor pasjes is een graag geziene functie. De mogelijkheid om uw pinpas, ID kaart of rijbewijs in een pasjeshouder op te bergen bij uw telefoon maakt het in veel gevallen mogelijk om uw traditionele portemonnee thuis te laten.

Uw persoonlijke touch

Tot slot heeft u met uw Samsung Galaxy S20+ case de mogelijkheid om uw persoonlijke stijl uit te dragen. Hoewel het toestel in verschillende kleuren beschikbaar is, is de keuze beperkt terwijl bij Samsung hoesjes de keuze enorm is. Hierdoor kunt u precies dat hoesje kiezen in uw lievelingskleur, in een print die bij u past of een kleur die perfect bij uw tas matcht.

Kwaliteit voorop

Bij KloegCom.nl hechten we grote waarde aan kwaliteit. Het liefst zien we dat het Samsung Galaxy S20+ hoesje dat u bij ons koopt een telefoonleven lang mee gaat! We kiezen daarom heel bewust voor merken met een hoge kwaliteit. Hoewel ons assortiment zeer exclusieve Samsung Galaxy S20 Plus hoesjes bevat, zult u ervaren dat ook de meer betaalbare opties altijd een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding hebben. Dat ziet u terug in materiaalgebruik, afwerking, pasvorm en functionaliteit. U vindt bovendien ook voor alle andere Samsung toestellen hoesjes in ons assortiment.

Bekijk Samsung Galaxy A71 hoesjes
Bekijk Samsung Galaxy A51 hoesjes
Bekijk Samsung Galaxy A10 hoesjes
Bekijk Samsung Galaxy A40 hoesjes

Zoekt u een ander model? U vindt hier al onze Samsung telefoonhoesjes.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice