Filteren


Ja
Ja

Samsung Galaxy A71 hoesjes

Hoesjes voor de Samsung Galaxy A71

Op deze pagina ontdekt u alle Samsung Galaxy A71 cases die uw fraaie toestel beschermen tegen beschadigingen. De opvolger van de populaire Galaxy A70 is wederom een vooruitstrevend toestel geworden, met zoals altijd betere specificaties, maar vooral een bijzonder hoogwaardige camera. Natuurlijk wilt u uw toestel zo lang mogelijk mooi houden en voorkomen dat er kostbare reparaties nodig zijn als het toestel valt. Met een Samsung Galaxy A71 hoesje om uw toestel kunt u die zorgen loslaten en erop vertrouwen dat uw toestel bij vrijwel alle ongelukjes ongeschonden uit de strijd komt.

Bescherming voor de Galaxy A71

Onze telefoonhoesjes voor de Galaxy A71 zijn namelijk zonder uitzondering in staat om de klappen op te vangen die anders tot schade zou kunnen leiden. De cases worden hiertoe gemaakt van materialen die schokabsorberende eigenschappen hebben. Een belangrijk voorbeeld hiervan is TPU: een flexibel soort kunststof dat in bijna alle smartphonehoesjes wordt gebruikt voor de houder waar de telefoon in vast klikt. Dit onbreekbare materiaal absorbeert de energie als uw toestel bijvoorbeeld ten val komt. Zeker met een omslag van leer of kunstleer kunt u erop vertrouwen dat uw toestel ruim voldoende beschermd is voor dagelijks gebruik.

Maakt uw Galaxy A71 multifunctioneel

Éen van de populairste Samsung Galaxy A71 hoesjes in ons assortiment zijn de bookcases, de mapjes, de boek hoesjes. Hoe je ze ook noemt, het gaat om het type telefooncase dat uw Galaxy A71 rondom bescherming biedt, met een klepje over het scherm. Een belangrijke reden voor de populariteit van dit soort hoesjes, is dat ze vaak extra functionaliteit bieden. Denk bijvoorbeeld aan de functie van pasjeshouder: dit type telefoonhoesje heeft vaak meerdere vakjes voor kaarten in de voering van het klepje. Daarnaast is ook de functie van standaardje populair: daarmee zet u de Galaxy A71 rechtop neer zodat u handsfree kunt videobellen of uw favoriete serie kunt volgen.

Bied uw A71 kwaliteit

Bij KloegCom.nl staan we voor kwaliteit. U heeft uw Samsung Galaxy A71 elke dag in handen, dus dan mag het best iets moois zijn, toch? Daarom selecteren we alleen telefoonhoesjes die aan onze eisen voldoen van gerenommeerde merken als CaseBoutique en CaseMe. Hierdoor bent u zeker van kwaliteit, met de garantie die daarbij hoort. Bovendien vindt u bij ons mooie hoesjes voor alle andere modellen. Kijk bijvoorbeeld eens bij:

- Samsung Galaxy A51 hoesjes
- Samsung Galaxy S20 hoesjes
- Samsung Galaxy A40 hoesjes
- Samsung Galaxy S20+ hoesjes

Of bekijk hier al onze Samsung telefoonhoesjes.Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice