Laptoptassen

Laptoptas online kopen

Gebruik de filters om uit onze ruime collectie snel de laptoptas te vinden die aan al uw wensen en eisen voldoet. Onze klantenservice weet bovendien veel te vertellen over onze laptoptassen: bij vragen kunt u daarom altijd terecht voor antwoord op uw vragen of een vrijblijvend en persoonlijk advies.

Een praktische laptoptas

Bij het kiezen van een laptoptas is natuurlijk van belang dat hij praktisch is en goed aansluit op uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een zo slank mogelijke tas waar de laptop met slechts wat documenten in past? Of gaat u liever voor een tas met veel extra bergruimte, vakjes en organizers naast het laptopvak zodat u ook bijna al uw dagelijkse benodigdheden, uw tablet en schoolboeken in de tas mee kunt nemen? In ons ruime assortiment vindt u laptoptassen voor elke gebruiker.

Een laptoptas in uw stijl

Dankzij onze ruime collectie laptoptassen heeft u bovendien de mogelijkheid te kiezen voor een laptoptas die perfect aansluit op uw stijl. Kiest u bijvoorbeeld voor een leren laptoptas of een laptoptas van canvas of nylon? Ook op het gebied van kleuren en soorten laptoptassen heeft u een ruime keuze. Van een gebloemde rugzak met laptopvak tot een representatieve lederen laptop briefcase, van een sportieve messenger laptopvak tot en met een reistrolley met laptopvak: u bent vrij te kiezen voor de laptoptas die het best aansluit op uw stijl en gebruik!

Laptoptassen voor heren én dames

De laptoptas was lange tijd een vrij mannelijke aangelegenheid. Zakelijke, saaie ontwerpen met weinig kleur en de nadruk op praktisch gebruiksgemak. Gelukkig is dat verleden tijd, met een grote keuze uit laptoptassen in verschillende soorten, materialen en kleuren. Bovendien zijn er nu naast de mannelijke designs ook veel laptoptassen verkrijgbaar die speciaal voor de vrouwelijke gebruiker ontworpen zijn. Deze dames laptoptassen beschikken nog steeds over groot praktisch gebruiksgemak, maar dan met aantrekkelijke, modieuze ontwerpen in fraaie kleurencombinaties, prachtige materialen en rijkelijk voorzien van fraaie details. Vooral het merk Knomo uit Londen biedt de vrouw een ruime keuze uit dit soort stijlvolle laptoptassen.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice