Herschel Supply Co. tassen

Herschel Supply Co tassen en rugzakken
De Herschel Supply Co. collectie laptoptassen, rugzakken en messengers shop je bij KloegCom.nl. Dit karakteristieke merk heeft een geschiedenis die terug gaat tot de vroege jaren 1900 en het kleine Schotse stadje Herschel. Peter Cormack reisde destijds af naar dit stadje, en zijn twee zoons gebruikten de naam van het stadje als merknaam voor hun in 2009 opgerichte tassenlabel.

Eigentijdse klassiekers

In onze uitgebreide collectie Herschel Supply Co. vindt u alle klassiekers terug, zoals de Little America, Retreat en Pop Quiz. Ook de kleinere Mid-Volume modellen die de herkenbare ontwerpen combineren met een bescheidener formaat vindt u bij ons terug. De tassen van Herschel worden gekenmerkt door tijdeloze ontwerpen, hoogwaardige materialen en fraaie details als leren bandjes, fraaie gespjes en rubberen accenten. Herschel brengt bovendien elk seizoen beperkt verkrijgbare designs met unieke prints.

Handige laptoptassen

Zonder uitzondering zijn de tassen van Herschel voorzien van een laptopvak of zelfs een geïntegreerde gewatteerde laptopsleeve. Daarnaast zijn de tassen voorzien van functionele ritsvakken, insteekvakken en hebben bepaalde silhouetten handige extra's als een speciaal gewatteerd brillenvakje.

Bekijk de Herschel Supply Co. laptoptassen:

Menu


Smartphonehoesjes Tablethoesjes Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice