Verzending & Bezorging

 

Gratis verzending binnen NL & BE

U betaalt bij ons geen verzendkosten voor verzending binnen Nederland en België. Verzending naar andere Europese landen is ook mogelijk, waarbij wel verzendkosten van toepassing zijn.


Snelle Verzending

Bestelt u op werkdagen voor 23:59u, dan versturen wij vrijwel al onze producten nog dezelfde dag via PostNL. Let op dat sommige producten een afwijkende uiterste besteltijd kunnen hebben: bij elk product staat deze tijd vermeld. Indien u op een zaterdag of zondag bestelt, dan verzenden wij uw bestelling direct op maandag.

Wij verzenden onze pakketjes hoofdzakelijk met PostNL. Incidenteel, bij grote drukte of problemen bij PostNL, wijken we uit naar DHL of GLS. Voor al deze bezorgdiensten geldt dat zij uw pakje de volgende bezorgdag bezorgen, óók steeds vaker in België!

 

PostNL Afhaalpunten en Bezorgopties

Naast de standaard levering thuis of op het werk, kunt u bij ons ook kiezen uit verschillende extra bezorgopties binnen Nederland. U komt de mogelijkheden vanzelf tegen tijdens het afrekenen van uw bestelling. Ziet u deze opties niet? Dan wordt uw bestelling via de brievenbus geleverd en hoeft u sowieso niet thuis te zijn voor aflevering.

  • Zelf uw bezorgdag kiezen (gratis)
   Kies zelf op welke dag PostNL uw bestelling gaat afleveren

  • PostNL ophaallocaties (gratis)
   Kies zelf een PostNL ophaallocatie. Met vele duizenden locaties door heel Nederland is er altijd een PostNL punt bij u in de buurt. Kies uw locatie en haal daar uw pakket de volgende dag na 15:00u op.

  • Vandaag nog in huis (vanaf € 9,99)
   Bestel op werkdagen voor 11:00u en uw bestelling wordt dezelfde dag 's avonds tussen 18:00u en 22:00u afgeleverd door PostNL.

  • Avondlevering (vanaf € 1,99)
   Kies ervoor uw bestelling 's avonds te laten bezorgen op een door gewenste dag.

 

Niet thuis voor aflevering?

PostNL levert pakjes die door de brievenbus passen af van dinsdag tot en met zaterdag. Grotere pakketten worden van maandag tot en met zaterdag afgeleverd. Indien u niet thuis bent voor aflevering van een pakket dat niet door de brievenbus past, is dat geen probleem. Als u echter niet thuis bent voor de aflevering van een groter pakket, kán de PostNL bezorger besluiten uw pakket bij uw buren af te leveren, of deze bij het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt te brengen. Hier ligt het pakket 1 week klaar om te worden afgehaald.

LET OP: Geen briefje meer in de bus

In juli 2022 neemt PostNL afscheid van het 'briefje in de bus' als uw pakket niet bezorgd kon worden. U kan dan enkel nog via e-mail of de PostNL app worden geïnformeerd. Het is daarom van nóg groter belang dan voorheen dat u uw e-mailadres juist invoert tijdens het bestellen!


Vragen over onze bezorging?

Heeft een vraag over onze verzendmethoden of levertijden die op deze pagina nog niet beantwoord werd? Aarzel dan niet en stel uw vraag aan onze vriendelijke klantenservice.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice