Verzending & Bezorging

 

COVID-19 en PostNL bezorging

Zoals bekend houdt het COVID-19 virus onze samenleving in zijn greep. Gelukkig is het nog steeds mogelijk om online te bestellen, en bezorgt PostNL nog steeds pakketjes.

PostNL kampt echter met verhoogd ziekteverzuim én een bovengemiddelde hoeveelheid post. Dit kan resulteren in vertragingen in de bezorging van onze zendingen. Hoewel nog altijd de overgrote meerderheid op tijd aankomt, adviseren we u rekening te houden met de mogelijkheid van vertraging, om teleurstelling te voorkomen.


Gratis verzending binnen NL & BE

U betaalt bij ons geen verzendkosten voor verzending binnen Nederland en België. Verzending naar andere Europese landen is ook mogelijk, waarbij wel verzendkosten van toepassing zijn.


Verzending dezelfde dag

Bestelt u op werkdagen voor 23:00u, dan versturen wij uw bestelling nog dezelfde dag via PostNL. Bestelt u op zaterdag of zondag? Dan wordt uw bestelling op maandag door ons verzonden.

Binnen Nederland en steeds vaker ook in België bezorgt PostNL uw bestelling de eerstvolgende bezorgdag. PostNL bezorgt pakketten van maandag t/m zaterdag en brievenbus pakketjes van dinsdag t/m zaterdag. Cijfers over de betrouwbaarheid van PostNL leest u hier.

 

PostNL Afhaalpunten en Bezorgopties

Naast de standaard levering thuis of op het werk, kunt u bij ons ook kiezen uit verschillende extra bezorgopties binnen Nederland. U komt de mogelijkheden vanzelf tegen tijdens het afrekenen van uw bestelling. Ziet u deze opties niet? Dan wordt uw bestelling via de brievenbus geleverd en hoeft u sowieso niet thuis te zijn voor aflevering.

  • Zelf uw bezorgdag kiezen (gratis)
   Kies zelf op welke dag PostNL uw bestelling gaat afleveren

  • PostNL ophaallocaties (gratis)
   Kies zelf een PostNL ophaallocatie. Met vele duizenden locaties door heel Nederland is er altijd een PostNL punt bij u in de buurt. Kies uw locatie en haal daar uw pakket de volgende dag na 15:00u op.

  • Vandaag nog in huis (vanaf € 9,99)
   Bestel op werkdagen voor 11:00u en uw bestelling wordt dezelfde dag 's avonds tussen 18:00u en 22:00u afgeleverd door PostNL.

  • Avondlevering (vanaf € 1,99)
   Kies ervoor uw bestelling 's avonds te laten bezorgen op een door gewenste dag.

 

Niet thuis voor aflevering?

PostNL levert pakjes die door de brievenbus passen af van dinsdag tot en met zaterdag. Pakketten worden daarnaast ook op maandag afgeleverd. Indien u niet thuis bent voor aflevering van een pakket dat niet door de brievenbus past, is dat geen probleem. De PostNL bezorger kan besluiten uw pakket bij uw buren af te leveren, of bij het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt te brengen. Hier ligt het pakket 1 week klaar om te worden afgehaald.


Vragen over onze bezorging?

Heeft een vraag over onze verzendmethoden of levertijden die op deze pagina nog niet beantwoord werd? Aarzel dan niet en stel uw vraag aan onze vriendelijke klantenservice.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice