Verzending & Bezorging

 

Tot 23:00u Bestellen & Gratis Verzending

Bestel op werkdagen voor 23:00u, dan heeft u uw bestelling vrijwel altijd morgen in huis. Wij verwerken en verzenden uw bestelling dan namelijk meteen dezelfde dag, waarna PostNL circa 98% van de pakjes de volgende dag bij u bezorgt. Bestelt u op zaterdag of zondag? Dan wordt uw bestelling op maandag door ons verzonden en kunt u deze op dinsdag verwachten.

Alle artikelen op KloegCom.nl worden direct vanuit ons eigen magazijn geleverd. De bezorging wordt uitgevoerd door PostNL. Onze pakjes worden van dinsdag t/m zaterdag bezorgd.

Bedrukte artikelen
Wanneer u een bedrukt of gepersonaliseerd artikel bij ons bestelt, geldt een afwijkende levertijd van 1-3 werkdagen.


Verzending naar België

Ook Belgische klanten zijn van harte welkom om bij ons te bestellen. Wij rekenen € 2,95 verzendkosten naar België en verzenden uw bestelling altijd traceerbaar én aangetekend. In België ontvangt u uw bestelling in circa 90% van de gevallen direct de volgende dag in huis.


Afhalen bij PostNL-punt en meer bezorgopties

Naast de standaard levering, kunt u voor leveringen binnen Nederland bij ons ook kiezen uit verschillende extra bezorgopties.

U komt deze vanzelf tegen tijdens het afrekenen als uw bestelling. Ziet u deze opties niet? Dan wordt uw bestelling via de brievenbus geleverd en hoeft u sowieso niet thuis te zijn voor aflevering.

 • Zelf uw bezorgdag kiezen (gratis)
  Kies zelf op welke dag PostNL uw bestelling gaat afleveren

 • PostNL ophaallocaties (gratis)
  Kies zelf een PostNL ophaallocatie. Met vele duizenden locaties door heel Nederland is er altijd een PostNL punt bij u in de buurt. Kies uw locatie en haal daar uw pakket de volgende dag na 15:00u op.

 • Vandaag nog in huis (vanaf € 9,99)
  Bestel op werkdagen voor 11:00u en uw bestelling wordt dezelfde dag 's avonds tussen 18:00u en 22:00u afgeleverd door PostNL.

 • Avondlevering (vanaf € 1,99)
  Kies ervoor uw bestelling 's avonds te laten bezorgen op een door gewenste dag.


Niet thuis voor aflevering?

PostNL levert pakjes die door de brievenbus passen af van dinsdag tot en met zaterdag. Pakketten worden daarnaast ook op maandag afgeleverd. Indien u niet thuis bent voor aflevering van een pakket is dat geen probleem. Veelal verpakken wij uw bestelling zo dat deze door de brievenbus past, en als dat niet zo is kan de bezorger besluiten uw pakket bij de buren af te geven of deze de volgende bezorgdag opnieuw bij u aan te bieden.


Vragen over de bezorging?

Heeft een vraag over onze verzendmethoden of levertijden die op deze pagina nog niet beantwoord werd? Aarzel dan niet en stel uw vraag aan onze vriendelijke klantenservice.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice