Motorola Moto G6 Plus Hoesjes

Hoesjes voor de Motorola Moto G6 Plus

Met de Motorola Moto G6 Plus hoesjes uit ons assortiment bent u verzekerd van een precies op maat gemaakte bescherming die uw toestel als gegoten past. Dit verzekert u van een optimale bescherming als het erop aan komt, maar draagt bovendien bij aan het gebruiksgemak van de case. Niets is immers vervelender dan een telefoonhoesje dat het gebruik van uw toestel in de weg zit. Onze Motorola Moto G6 Plus hoesjes houden daarom overal rekening mee: knopjes, connectoren en uiteraard de camera blijven normaal te gebruiken.

Geniet zorgeloos van uw Moto G6 Plus

De Motorola Moto G6 Plus vormt samen met de Moto G6 en Moto G6 Play een nieuw hoofdstuk in de populaire G-serie van Motorola. Zijn voorganger was al zeer populair, en ook de nieuwe lijkt niets in de weg te staan om een groot succes te worden. Een groot, helder en haarscherp beeldscherm, een snelle processor met vier kernen en een verrassend goede camera, verpakt in een mooie aluminium behuizing met een aantrekkelijk prijskaartje: het is gewoonweg een zeer goede aanbieding. Met een goede Moto G6 Plus case kunt u dit fijne toestel intensief gebruiken zonder bang te hoeven zijn voor lelijke (en kostbare!) schades.

Uw Moto G6 Plus hoesje biedt méér

Natuurlijk is een telefoonhoesje vooral bedoeld om bescherming te bieden. Maar daar stopt het niet: onze Moto G6 Plus hoesjes hebben daarnaast handige functionaliteit te bieden. Zo vindt u in onze cases handige bergruimte: vakjes voor pasjes en een vakje waarin bonnetjes of briefgeld gestopt kunnen worden. Sommige modellen hebben zelfs een ID-venster: ideaal om een identiteitsbewijs of was pasfoto’s in te steken. Daarnaast kunnen onze telefoonhoesjes ook als standaardje gebruikt worden. U zet hiermee uw telefoon eenvoudig rechtop, om naar filmpjes te kunnen kijken zonder het toestel de hele tijd vast te hoeven houden.

Motorola telefoonhoesjes voor elk model

Naast de Motorola Moto G6 Plus cases op deze pagina, vindt u bij KloegCom.nl ook Motorola smartphonehoesjes voor alle andere toestellen van dit merk. Ook voor andere merken kunt u bij ons terecht: ontdek bijvoorbeeld ook onze iPhone hoesjes, Samsung telefoonhoesjes of Sony cases!

- Motorola Moto G5s hoesjes
- Motorola Moto G5s Plus hoesjes
- Motorola Moto G5 hoesjes 
- Motorola Moto Z3 Play hoesjes


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice