Filteren


Ja
Ja

Motorola Moto G5 Plus hoesjes

Een hoesje voor uw Motorola Moto G5 Plus

Met de nieuwe Moto G5 Plus voegt Motorola een nieuw hoofdstuk toe aan deze populaire lijn smartphones. Het is de opvolger van de Moto G4 Plus en het grote broertje van de Moto G5. Het succes van deze gsm is vooral te danken aan de goede specificaties, de goede camera en het grote scherm. Blijft zo lang mogelijk genieten van uw telefoon door een Motorola Moto G5 Plus hoesje te gebruiken.

De voordelen van bescherming

Een Motorola Moto G5 Plus hoesje biedt uw telefoon bescherming tegen lelijke beschadigingen en gebruikerssporen die kunnen ontstaan door het dagelijkse intensieve gebruik. Ook het scherm kan zonder hoesje al snel beschadigd raken of zelfs barsten, wat er niet mooi uit zien maar vooral ook niet handig is. Met een hoesje voor de Moto G5 Plus verkleint u de kans op dit soort schade aanzienlijk. Vooral de telefoonhoesjes die het gehele toestel, inclusief het scherm, beschermen, zijn hiervoor geschikt. Ze dekken het display af met een klepje zodat het veilig is voor directe impact van een val op de grond, of bijvoorbeeld sleutels of andere scherpe zaken die krassen kunnen veroorzaken. Het voorklepje van dit soort bookcases of flipcases worden meestal veilig met een magneetsluiting gesloten. Dit voorkomt dat de bookcase of flipcase in uw tas open kan gaan en het scherm alsnog beschadigd kan raken.

Extra handig en functioneel

Naast bescherming biedt een Motorola Moto 5G Plus hoesje tegenwoordig ook handige functionaliteit. Het is bijvoorbeeld mogelijk om meerdere pasjes op te bergen in opbergvakjes in de voering van het telefoonhoesje. Ideaal om uw pinpas, ov-chipkaart of rijbewijs altijd bij de hand te hebben. Een andere handige extra waar veel cases over beschikken is een standaardje waarmee de Moto G5 Plus rechtop neergezet kan worden. Ideaal om comfortabel naar uw favoriete serie of vlog te kijken!

De beste service en kwaliteit

Bij KloegCom.nl staan wij garant voor de goede kwaliteit van onze producten. We werken met fabrikanten en leveranciers die zich vaak jarenlang bewezen hebben. Een keuze voor één van onze Motorola Moto G5 Plus hoesjes is een garantie voor een optimale pasvorm, hoogwaardig materiaalgebruik en een goede afwerking.

U betaalt bij KloegCom.nl bovendien geen verzendkosten of transactiekosten en uw telefoonhoesje wordt nog dezelfde dag opgestuurd als u voor 23:00u heeft besteld.

Uiteraard vindt u bij ons ook Motorola telefoonhoesjes voor alle andere modellen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij:

Alle Motorola Moto G4 Play hoesjes
Alle Motorola Moto E3 hoesjes
Alle Motorola Moto G4 hoesjes


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice