Motorola Moto G6 Play hoesjes

Hoesjes voor de Motorola Moto G6 Play

Met deze Motorola Moto G6 Play hoesjes beschermt u uw telefoon en zorgt u ervoor dat u lang kunt genieten van dit fijne toestel. Het instapmodel van de Moto G6 serie, die ook de Motorola Moto G6 en G6 Plus omvat, heeft al meteen veel te bieden. Een lekker groot, helder HD scherm van 5,7”, een grote batterij van maarliefst 4000mAh, een processor met vier rekenkernen en een werkgeheugen van 3GB zijn specificaties die tot voor kort alleen bij de duurste smartphones te vinden waren. Lelijke beschadigingen of zelfs een barst in het scherm doen natuurlijk enorm afbreuk aan die ervaring, dus een goed Motorola Moto G6 Play hoesje is een slimme investering!

Past uw Moto G6 Play als gegoten

De Motorola Moto G6 Play hoesjes in ons assortiment zijn zonder uitzondering specifiek voor dit toestel op maat gemaakt. Een perfect op maat gemaakte case verzekert u van een optimale pasvorm, waarbij er rekening gehouden is met alle functionaliteit van het toestel. Knopjes blijven normaal te bedienen, aansluitingen goed bereikbaar en ook de camera is uiteraard vrij te gebruiken. Tegelijkertijd kunt u erop vertrouwen dat onze Moto G6 Play cases uw toestel doeltreffend beschermen tegen beschadigingen. Door zoveel mogelijk gebruik te maken van materialen die van nature flexibel en schokabsorberend zijn, is de bescherming van hoog niveau en gaan de telefoonhoesjes zelf bovendien lang mee.

Handige telefoonhoesjes

U kunt tegenwoordig naast bescherming ook handige extra’s verwachten van uw Motorola Moto G6 Play hoesje. Zo hebben al onze telefoonhoesjes handige opbergvakjes waarin u pasjes, briefgeld en bonnetjes kunt opbergen. Daarmee is uw case een serieus alternatief voor uw portemonnee. Berg uw belangrijkste kaarten erin op en u heeft ze altijd meteen onder handbereik en kunt ze nooit vergeten. Bovendien kan die grote zwarte portemonnee nu lekker thuis blijven. Ook handig is de standaard functie waar veel Moto G6 Play hoesjes over beschikken. Hiermee kan het toestel in een handomdraai rechtop gezet worden. Comfortabel naar filmpjes kijken, handsfree videobellen of binnenkomende berichtjes in de gaten houden is zo makkelijker dan ooit.

Motorola hoesjes voor alle modellen

Naast onze Motorola Moto G6 Play cases vindt u bij KloegCom.nl ook Motorola hoesjes voor vrijwel alle andere smartphones van dit merk. Bovendien hebben we ook voor alle andere merken fraaie telefoonhoesjes in huis. Ontdek bijvoorbeeld ook onze iPhone hoesjes, Samsung Galaxy cases of Sony Xperia telefoonhoesjes.

- Motorola Moto G5s hoesjes
- Motorola Moto G5s Plus hoesjes
- Motorola Moto G5 hoesjes
- Motorola Moto G5 Plus hoesjes

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice