Filteren


Motorola Moto G5 hoesjes

Hoesjes voor de Motorola Moto G5

De telefoonhoesjes op deze pagina zijn speciaal gemaakt voor de Motorola Moto G5. Deze opvolger van de Motorola Moto G4 biedt weer de nodige vooruitgang in design, specificaties en gebruiksgemak waar Motorola smartphones inmiddels om bekend staan. Het zou zonde zijn als uw toestel zou beschadigen of defect zou raken door een val. Door een beschermhoesje om uw Moto G5 te gebruiken verzekert u zichzelf ervan dat u lang kunt blijven genieten van alle voordelen van deze gsm!

Handige bescherming, bestaat dat?

Dat een Motorola Moto G5 hoesje de telefoon beschermt tegen beschadigingen en ander onheil is natuurlijk bekend, maar minder bekend is wellicht dat telefoonhoesjes tegenwoordig veel meer te bieden hebben dan bescherming alléén. Door slimme nieuwe designs kan een case tegenwoordig beschikken over meerdere handige functionaliteiten, waarmee het echt een verlengstuk van de telefoon wordt.

Zo beschikken veel van onze Moto G5 cases over een standaardje, waarmee de telefoon rechtop gezet kan worden. Ideaal als u graag naar video’s of series kijkt op uw telefoon of handsfree wilt videobellen. Wellicht nog handiger is de opbergruimte voor pasjes, briefgeld of een losse huissleutel die steeds meer smartphonehoesjes hebben. Daarmee heeft u altijd alles bij de hand als u even snel de deur uit moet, en hoeft uw tas of portemonnee niet altijd meer mee.

Op maat gemaakt

Doordat de Motorola Moto G5 cases specifiek voor dit toestel op maat gemaakt zijn, kunt u rekenen op een optimale pasvorm en gebruiksgemak. Alle covers zijn zo gemaakt dat de telefoon normaal te gebruiken blijft: de oplader kunt u gewoon aansluiten, alle knopjes kunt u bereiken en ook de camera heeft zijn eigen opening. Met een van onze hoesjes om uw toestel krijgt u bovendien meer grip op uw toestel, zodat de kans dat hij met zijn gladde design uit uw handen glipt veel kleiner is.

Snel om uw telefoon

Bij KloegCom.nl kunt u rekenen op snelle én uitstekende service. Alle getoonde Moto G5 hoesjes zijn op voorraad en worden vanuit ons eigen magazijn naar u verzonden zodat u de case van uw keuze snel om uw gsm kunt doen. U betaalt bovendien alleen de prijs die u ziet, de verzending is altijd kosteloos.

Uiteraard vindt u bij ons ook Motorola hoesjes voor andere toestellen van dit merk, zoals:

- Motorola Moto G5 Plus hoesjes
- Motorola Moto G4 Play hoesjes
- Motorola Moto E3 hoesjes
- Motorola Moto G4 Plus hoesjesMenu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice