Filteren


Samsung Galaxy S9 hoesjes

Een hoesje voor de Samsung Galaxy S9

Uw Samsung Galaxy S9 verdient een prachtige case ter bescherming en verfraaiing. Deze opvolger van de Galaxy S8 en het kleine zusje van de Galaxy S9+ is opnieuw een prachtig staaltje cutting-edge technologie en design. Nieuw is de vrijwel volledig glazen behuizing: niet alleen het scherm, maar ook de achterkant van de Galaxy S9 is gemaakt van gorilla glass. Hoe sterk dit materiaal ook is: het gevaar van een lelijke barst ligt continu op de loer. Met een mooi smartphonehoesje verkleint u die kans verder. Bovendien geeft het u de kans een persoonlijk tintje aan uw toestel te geven.

Show your style

Er zijn voor de Samsung Galaxy S9 hoesjes in vele kleuren, prints, designs en materialen verkrijgbaar. U kunt dus precies dat telefoonhoesje kiezen dat u écht mooi vindt. Of u nu gaat voor een hoesje van echt leer, een minimalistische TPU case of een case met een hippe print: uw stijl is het enige dat telt!

Bescherming voor Galaxy S9

Een Samsung Galaxy S9 case heeft bescherming natuurlijk als belangrijkste taak. Daarbij is het essentieel dat het smartphonehoesje een optimale pasvorm heeft, en daar kunt u bij ons volledig op vertrouwen. We hebben strenge kwaliteitseisen als het aankomt op de pasvorm van onze cases, ook omdat dit van groot belang is voor de gebruiksvriendelijkheid. U vindt bij ons Galaxy S9 hoesjes met verschillende beschermingsniveaus. Van een slanke case die een basic bescherming biedt tegen gebruikerssporen tot Galaxy S9 hoesjes die een val van vele meters hoogte kunnen overleven: afhankelijk van uw behoeftes is er ook op dit punt altijd een perfecte match te vinden!

Een hoesje inclusief de beste service

Als u een Samsung Galaxy S9 hoesje bij KloegCom.nl bestelt, kunt u rekenen op de beste service. Doordat wij een eigen magazijn hebben, kunt u erop vertrouwen dat uw bestelling meteen dezelfde dag verzonden wordt en snel bij u in huis is. We gebruiken vertrouwd PostNL voor onze zendingen en rekenen bovendien nooit verzendkosten! Niet voor niets worden wij door onze klanten beoordeelt met een gemiddeld cijfer van 9,5!

Samsung hoesjes voor alle modellen

Naast de smartphonehoesjes voor de Samsung Galaxy S9 op deze pagina, vindt u in ons assortiment ook Samsung hoesjes voor alle andere toestellen. Ontdek bijvoorbeeld ook onze:

- Samsung Galaxy A5 2017 hoesjes
- Samsung Galaxy A8 2018 hoesjes
- Samsung Galaxy S8 Plus hoesjes
- Samsung Galaxy J5 2017 hoesjesMenu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice