Filteren


Nee
Ja
Ja

Samsung Galaxy S10 hoesjes

Hoesjes voor de Samsung Galaxy S10

Wanneer u een luxe Samsung Galaxy S10 hoesje zoekt om uw kostbare toestel goed mee te beschermen, vindt u in de collectie van KloegCom.nl zeker wat u zoekt. Met onze selectie telefoonhoesjes van kwaliteitsmerken bieden we u een ruime keuze in materialen, kleuren, prints en stijlen. Dus of u nu zoekt naar een fraai leren hoesje met ruimte voor pasjes of juist de voorkeur geeft aan een zo slank mogelijke, doorzichtige cover: u bent bij ons aan het juiste adres.

Bescherming voor uw S10

Natuurlijk is de belangrijkste funtie van een Samsung Galaxy S10 case om dit kostbare toestel te behoeden voor lelijke en potentieel zeer kostbare schade. Zo kan een gebroken scherm al snel honderden euro’s kosten om te vervangen! Ook vanuit financiëel oogpunt is een S10 hoesje dus een goed idee. De telefoonhoesjes in onze collectie zijn zo veel mogelijk gemaakt van materialen die van nature enige flexibiliteit hebben. Denk hierbij aan leer en kunstleer of flexibel TPU. Hierdoor beschermen zelfs onze standaard hoesjes al bovengemiddeld goed. Mocht u door uw werk of hobby behoefte hebben aan een extremere bescherming, dan vindt u bij ons extra sterke rugged cases die zelfs in de meest veeleisende omstandigheden bescherming bieden.

Heeft uw Galaxy S10 een persoonlijke look

Doordat er veel keuze is uit verschillende Samsung Galaxy S10 hoesjes, biedt het u een kans om uw telefoon van een persoonlijk tintje te voorzien. Ga voor een case met een print die perfect bij u past, of kies voor uw lievelingskleur. Misschien zit er wel een kleur bij die perfect bij uw portemonnee of tas matcht! Bijkomend voordeel van een herkenbaar hoesje, is dat u uw telefoon makkelijk kunt onderscheiden van die van anderen. Zo voorkomt u dat u per abuis de telefoon van uw partner mee neemt. Ook laat uw smartphone zich met een gekleurd Samsung Galaxy S10 hoesje makkelijker vinden in uw tas. Zo mist u nooit meer een gesprek.

Samsung hoesjes voor elk type

Uiteraard vindt u bij ons naast de Samsung Galaxy S10 hoesjes op deze pagina ook Samsung hoesjes voor vrijwel elk ander model. Ook als u een thuislader, autolader of autohouder zoekt helpen we u graag verder.Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice