Filteren


Nee
Ja
Ja

Samsung Galaxy Note 8 hoesjes

Hoesjes voor de Samsung Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 8 is het vlaggenschip van Samsung. Het toestel heeft veel weg van de Galaxy S8, maar is nog wat groter en heeft uiteraard de toegevoegde functionaliteit van de S-Pen waardoor het een waar productiviteitsmonster genoemd kan worden. Het is een zeer fraai toestel geworden, met indrukwekkende specificaties. Zorg dat u daar zo lang mogelijk plezier van heeft met een goed Samsung Galaxy Note 8 hoesje om hem te beschermen.

Toon uw persoonlijkheid

Natuurlijk beschermt een Galaxy Note 8 case uw toestel, maar het biedt u ook de kans om de smartphone van een persoonlijk tintje te voorzien. Kies een telefoonhoesje in uw lievelingskleur, of een print die perfect bij u past. Ga voor elegant, stoer, klassiek: er is genoeg keuze om bij iedere stijl een passende Note 8 cover te vinden. Het maakt uw toestel er ook meteen wat herkenbaarder op met het groeiende aantal telefoons in huis, en een gekleurde case maakt dat u uw Note 8 bovendien een stuk sneller gevonden heeft in uw tas als deze rinkelt. Stiekem nog praktisch ook dus!

Verlengstuk van uw smartphone

Over praktisch gesproken: een Samsung Galaxy Note 8 hoesje is tegenwoordig echt een multifunctioneel verlengstuk van uw telefoon aan het worden. Denk bijvoorbeeld aan de opbergvakjes voor pasjes waar steeds meer gsm hoesjes over beschikken. Die maken het mogelijk om de belangrijkste pasjes, zoals uw pinpas, rijbewijs of ov-chipkaart, continu onder handbereik te houden. Het is niet overdreven te stellen dat voor steeds meer mensen hun Galaxy Note 8 hoesje ook als portemonnee dienst doet.

Een andere veel geziene functie is het video standaardje. Echt ideaal als u graag filmpjes kijkt op youtube of uw favoriete serie volgt op uw smartphone. In een handomdraai zet je het toestel rechtop neer, zodat je hem niet continu zelf hoeft te ondersteunen. Achteroverleunen, oortjes in en genieten maar!

Kwaliteit op elk gebied

Wanneer u een Samsung Galaxy Note 8 case kiest uit ons assortiment, kunt u rekenen op kwaliteit op elk gebied. We leveren snel uit voorraad, rekenen nooit verzendkosten en zijn u zowel voor- als achteraf goed van dienst met advies en service. De producten zelf voldoen bovendien aan onze kwaliteitseisen: ze moeten optimaal passen zodat de Note 8 normaal te gebruiken blijft en een goede prijs/kwaliteitverhouding bieden.

Hoesjes voor alle Samsung telefoons

Naast de Galaxy Note 8 hoesjes op deze pagina, vindt u bij KloegCom ook Samsung hoesjes voor alle andere modellen van dit merk én andere merken zoals Sony of Apple iPhone. Ontdek ook deze beschermhoesjes:

- Samsung Galaxy J5 2017 hoesjes
- Samsung Galaxy A3 2017 hoesjes
- Samsung Galaxy S8+ hoesjes
- Samsung Galaxy J3 2017 HoesjesMenu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice