Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes Standaardje
Ja
Muntvakje
Ja

Samsung Galaxy J6 2018 hoesjes

Hoesjes voor Samsung Galaxy J6 2018

De Samsung Galaxy J6 2018 hoesjes op deze pagina zijn allemaal speciaal voor deze telefoon ontworpen. Dit Samsung toestel is een nieuwe toevoeging aan de populaire Galaxy J-lijn, waar eerder al smartphones als de Samsung Galaxy J3 2017 en Galaxy J5 2017 in uitgekomen zijn. De toestellen in deze lijn staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, en de J6 2018 stelt in dat opzicht zeker niet teleur. Een groot OLED scherm van 5,6 inch groot, een 13 megapixel camera, snelle processor en 3GB werkgeheugen zijn specificaties die tot voor kort aan topmodellen toebehoorden. Door een mooi Samsung Galaxy J6 2018 hoesje uit te zoeken bent u er bovendien van verzekerd dat u lang van uw telefoon zult kunnen genieten.

Case in uw persoonlijke stijl

Dankzij de grote keuze in designs, kleuren en prints kunt u bij ons eenvoudig een Samsung Galaxy J6 2018 hoesje uitzoeken waarmee u uw persoonlijke stijl tot uiting brengt. Ga voor een case in uw lievelingskleur of een print die perfect bij uw liefhebberij past. Het is daarnaast ook heel leuk om gewoon eens te wisselen en uw telefoonhoesje af te stemmen op uw stemming, uw outfit of de gelegenheid!

Doeltreffende bescherming voor de Galaxy J6

Naast een leuk uiterlijk heeft een Samsung Galaxy J6 hoesje als belangrijkste taak natuurlijk de bescherming van uw toestel. Op dit vlak zullen onze hoesjes u niet teleur stellen. Door gebruik te maken van zoveel mogelijk materialen die enigszins flexibel zijn, bieden onze cases een zeer hoogstaande bescherming. Dit soort materialen, zoals kunstleer of echt leer en TPU zijn van nature goed in staat schokken te absorberen vóór ze schade kunnen toebrengen aan uw toestel. Bijkomend voordeel is dat deze materialen ook onbreekbaar zijn, en dus niet kunnen scheuren en barsten. Dit komt de duurzaamheid van onze Galaxy J6 2018 cases ten goede: ze gaan hierdoor lekker lang mee.

Hoesjes voor álle smartphones

Bij KloegCom.nl vindt u niet alleen de Samsung Galaxy J6 hoesjes uit dit overzicht, maar ook Samsung hoesjes voor vrijwel alle andere toestellen. Ook voor hoesjes voor andere merken smartphones bent u bij ons aan het juiste adres, met onder meer een ruime collectie Motorola smartphonehoesjes, Huawei cases en hoesjes voor Sony telefoons. Ontdek ook:

- Samsung Galaxy A6 2018 hoesjes
- Samsung Galaxy A6 Plus 2018 hoesjes
- Samsung Galaxy J4 2018 hoesjes
- Samsung Galaxy A8 2018 hoesjesMenu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice