Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes
Ja
Standaardje
Ja
Muntvakje
Ja

Samsung Galaxy J5 2017 hoesjes

Een hoesje voor de Samsung Galaxy J5 2017

De nieuwe Galaxy J5 2017 is de opvolger van de zeer populaire Samsung Galaxy J5 2016 en de grote broer van de kleinere Galaxy J3 2017. Dit toestel was zo populair dankzij zijn uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, en met de nieuwste generatie is dat alleen maar beter geworden. Het grote, scherpe scherm, de snellere processor en verbeterde camera maken van de nieuwe J5 2017 echt een toptoestel dat voor de gemiddelde gebruiker meer dan voldoende te bieden heeft. Bescherm uw toestel met een Galaxy J5 2017 hoesje om uw toestel zonder angst voor beschadigingen te gebruiken en profiteer van de extra functionaliteit die onze cases u te bieden hebben.

Meer dan bescherming alleen

Telefoonhoesjes bieden tegenwoordig namelijk vaak meer dan bescherming alleen! Opbergvakjes voor pasjes zijn bijna niet meer weg te denken, en in praktijk een zeer nuttige toevoeging. Het maakt het immers mogelijk om al uw belangrijke kaarten direct onder handbereik te houden. Ideaal voor een pinpas, rijbewijs of ov-chipkaart. Veel van de Samsung Galaxy J5 2017 cases in ons assortiment hebben bovendien de mogelijkheid om als standaardje gebruikt te worden. De telefoon wordt dan in een handomdraai rechtop neergezet, zodat u het toestel niet vast hoeft te houden als u uw favoriete serie of vlog bekijkt.

Past als een maatpak

Alle Samsung Galaxy J5 2017 hoesjes in ons assortiment zijn speciaal voor dit toestel ontworpen en zitten dan ook als gegoten om de telefoon heen. Dit is belangrijk om een optimale bescherming én gebruiksgemak te garanderen. Het zorgt er immers voor dat aansluitingen goed bereikbaar blijven, toetsen normaal te bedienen blijven en ook de camera normaal te gebruiken blijft. We maken bovendien zoveel mogelijk gebruik van flexibele materialen in onze hoesjes. Buigzame materialen zijn immers onbreekbaar zodat het hoesje lang mee gaat, en schokabsorberend zodat de bescherming naar een nog hoger plan gebracht wordt.

Service hoog in het vaandel

Het klinkt ouderwets, maar bij KloegCom.nl staat service hoog in het vaandel. Of u nu vooraf vragen heeft over de aankoop van een Samsung Galaxy J5 2017 hoesje of achteraf tegen problemen aanloopt: u kunt rekenen op de snelle, eerlijke en deskundige hulp van onze klantenservice.

Alle Galaxy J5 2017 cases die u op deze pagina ziet zijn bovendien direct uit voorraad leverbaar en worden nog dezelfde dag verzonden indien u voor 23:00u bestelt. U betaalt bovendien geen verzendkosten!

Hoesjes voor alle Samsung smartphones

Naast de telefoonhoesjes op deze pagina zijn er in ons assortiment ook Samsung hoesjes te vinden voor vrijwel elk ander type. Ondek bijvoorbeeld:

Alle Samsung Galaxy S8 hoesjes
Alle Samsung Galaxy S8+ hoesjes
Alle Samsung Galaxy A5 2017 hoesjes
Alle Samsung Galaxy A3 2017 hoesjesMenu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice