Samsung Galaxy A6 2018 hoesjes

Telefoonhoesjes voor Galaxy A6

De Samsung Galaxy A6 2018 hoesjes op deze pagina zijn speciaal ontworpen voor deze Samsung smartphone. Niet te verwarren met de iets grotere Samsung Galaxy A6 Plus 2018, is de A6 “zonder plus” 2018 een uitstekend toestel waarmee u voor een aantrekkelijke prijs helemaal bij de tijd bent. Het heldere, lekker grote scherm, de prima 16 megapixel camera, een vingerafdrukscanner en een actuele Android versie: met deze telefoon ontbreekt het je aan niets! Met een goede Galaxy A6 case om het toestel kunt u er bovendien gerust op zijn dat u lang kunt genieten van dit alles, zonder lelijke beschadigingen.

Bescherm uw Samsung Galaxy A6 2018

Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Zeker nu we onze telefoon altijd en overal mee naartoe nemen, is een Samsung Galaxy A6 2018 hoesje wel zo’n veilig idee. Daarbij is het goed om te weten dat onze telefoonhoesjes buitengewoon goed scoren op het gebied van bescherming, doordat ze zo veel mogelijk gebruik maken van materialen die enigszins flexibel en daarmee per definitie schokabsorberend zijn. Zo zijn de houders die in onze Galaxy A6 cases gebruikt worden gemaakt van TPU, terwijl we voor de buitenzijde gebruik maken van hoge kwaliteit kunstleer of zelfs echt leer. Bijkomend voordeel hiervan is dat onze telefoonhoesjes erg duurzaam zijn en lang mee gaan.

Hoesjes van het handige soort

Wist u dat een Samsung Galaxy A6 2018 hoesje in veel gevallen veel meer is dan bescherming alleen? Bijna al onze cases hebben handige functionaliteit te bieden die het gebruik nog handiger maken. De populairste functionaliteit van onze cases zijn de vakjes voor pasjes. Afhankelijk van het design bevatten onze hoesjes tot wel 5 vakjes waarin u uw pinpas, rijbewijs, ov-kaart of andere belangrijke passen kunt opbergen. Zo heeft u ze altijd onder handbereik, kunt u ze nooit vergeten en reist u lichter doordat u uw zware portemonnee thuis kunt laten. Ideaal! Een andere graag geziene eigenschap die u bij vrijwel al onze Galaxy A6 2018 cases terug vindt, is een standaardje. Daarmee kan de telefoon rechtop neergezet worden: iets wat in tal van situaties handig kan zijn. Kijkt u bijvoorbeeld graag vlogs of series op uw telefoon? Dan hoeft u hem niet meer vast te houden maar zet u hem gewoon neer. Ook handig tijdens het videobellen of om binnenkomende berichten in de gaten te houden tijdens het werk.

Een Galaxy A6 2018 hoesje in uw stijl

Door de grote variatie in kleuren, prints en designs bieden onze Galaxy A6 hoesjes u de kans een persoonlijk tintje te geven aan uw toestel. Ga voor een case in uw lievelingskleur of een print die perfect bij uw hobby of persoonlijkheid past. Wissel ook eens van telefoonhoesje afhankelijk van uw stemming, de gelegenheid of uw outfit: het kan allemaal!

Samsung hoesjes voor elk model

Naast de Samsung Galaxy A6 2018 hoesjes in dit overzicht, vindt u bij KloegCom.nl ook Samsung telefoonhoesjes voor alle andere toestellen van dit merk. Ook voor andere merken bent u bij ons aan het juiste adres, ontdek bijvoorbeeld ook onze Huawei hoesjes, Sony Xperia cases en natuurlijk onze iPhone hoesjes. Ga direct naar:

- Samsung Galaxy J4 2018 hoesjes
- Samsung Galaxy J6 2018 hoesjes
- Samsung Galaxy A8 2018 hoesjes
- Samsung Galaxy J3 2017 hoesjes


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice