Let op: Vertragingen bij PostNL. Meer informatie ×

Filteren


Merk Kleur
Wit
Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes
Ja
Standaardje
Ja

Samsung Galaxy A5 (2016) hoesjes

De beste Samsung Galaxy A5 2016 hoesjes

Het is een vraag die vaak gesteld wordt: “Wat is het beste Samsung Galaxy A5 2016 hoesje?”. Helaas is het antwoord op die vraag voor iedereen net even anders. Het ideale smartphonehoesje bestaat niet, maar úw ideale hoesje bestaat wel! Er zijn verschillende aspecten waar u uw keuze op kunt baseren. Vanzelfsprekend begint het bij wat u mooi vindt. Belangrijk is daarbij om te bepalen of hetgeen u het mooist vindt ook voldoende beschermt bij uw gebruik. Zo staat een slimfit hardcase erg fraai, maar is de bescherming door het harde materiaal niet voldoende als het toestel geregeld valt. Een hoesje van een onbreekbaar, schokabsorberend materiaal als TPU is dan een betere keuze. Andere punten die u in uw keuze voor een goed Samsung Galaxy A5 2016 hoesje kunt laten meewegen is gebruiksgemak, waarbij u zelfs aan details als de sluiting van een smartphonehoesje kunt denken.

Functionele Samsung Galaxy A5 (2016) hoesjes

Hoewel bescherming nog altijd de belangrijkste reden is om een Samsung Galaxy A5 2016 hoesje te gebruiken, bieden veel telefoonhoesjes tegenwoordig hele handige extra’s. Een smartphonehoesje is tegenwoordig vaak veel meer dan bescherming alleen. De populairste functionaliteit is die van portemonnee-hoesjes. Dit zijn de Samsung Galaxy A5 2016 hoesjes waarin één of meerdere pasjes, briefgeld en bonnetjes opgeborgen kunnen worden. Handig om belangrijke zaken als uw pinpas, rijbewijs, OV-chipkaart of uw toegangspasje van het werk of school mee te nemen. U kunt uw grote portemonnee daardoor wat vaker thuis laten.

Ook Samsung Galaxy A5 (2016) hoesjes die een stand-functie hebben zijn erg populair. Met zo’n telefoonhoesje kan het toestel zelfstandig rechtop neergezet worden. Een nuttige extra nu er steeds meer Youtube-video’s en televisieprogramma’s via de smartphone gekeken worden.

Onze Samsung Galaxy A5 (2016) hoesjes

Bij het selecteren van de Samsung Galaxy A5 2016 hoesjes in ons assortiment hanteren we hoge kwaliteitseisen. Daarbij wordt uiteraard gelet op materiaalgebruik en afwerking, maar ook de pasvorm van de telefoonhoesjes moet optimaal zijn. Dit is namelijk van directe invloed op de bescherming en het gebruiksgemak van het smartphonehoesje. Kiest u voor één van onze Samsung Galaxy A5 (2016) hoesjes, dan bent u dus verzekerd van kwaliteit. Bovendien bieden we u een retourtermijn van 30 dagen. Mocht u toch niet tevreden zijn, is retourneren nooit een probleem.

Informatie over de Samsung Galaxy A5 (2016)

De Samsung Galaxy A5 (2016) is een hoogwaardige midrange smartphone, die volledig van premium materialen zoals glas en metaal gemaakt is. Ook wat betreft de specificaties stelt het toestel niet teleur. Het grote 5,2 inch AMOLED scherm heeft een full-HD resolutie, en de smartphone beschikt over een 1,6 Ghz processor met maarliefst 8 kernen en 2 gigabyte geheugen. Samsung heeft ervoor gekozen de Galaxy A5 2016 uit te rusten met hoogwaardige camera’s op de voor- en achterzijde, van respectievelijk 13 en 5 megapixel. Deze camera’s kunnen zelfs met weinig licht uitstekende foto’s maken. Deze zijn bovendien direct na het nemen van de foto te bewerken zodat ze rechtstreeks op Facebook of Instagram gepost kunnen worden. Ook de rest van de software beschikt over dit soort handige extra functies. Al met al is de Samsung Galaxy A5 2016 een uitstekende allrounder met de hoge kwaliteit waar de nieuwste Samsung toestellen om bekend staan.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice

Choose your shipping country


Choose your language