Filteren


Ja
Ja

Samsung Galaxy A3 2017 hoesjes

Een Galaxy A3 2017 hoesje met stijl

Hoe mooi het ontwerp van de Samsung Galaxy A3 2017 ook is, uiteindelijk zijn alle toestellen precies hetzelfde. Door een telefoonhoesje om uw toestel te doen beschermt u deze niet alleen, het geeft u ook de kans om een persoonlijk tintje mee te geven. Kies bijvoorbeeld een smartphonehoesje in uw lievelingskleur of ga voor die print die precies aansluit op uw persoonlijkheid. Bijkomend voordeel hiervan is dat u niet snel meer per abuis het verkeerde toestel mee neemt, en een gekleurd Samsung Galaxy A3 2017 zorgt er bovendien voor dat u uw telefoon veel sneller terugvindt in uw tas.

Bescherming: geen overbodige luxe

Uiteindelijk is voor velen de bescherming van een Samsung Galaxy A3 2017 hoesje toch het belangrijkst. Dan is het goed te weten dat onze telefoonhoesjes ook op dit punt uitstekend scoren. Onze bookcases bieden uw toestel bijvoorbeeld bescherming rondom dankzij een klepje dat over het display sluit, maar hebben daarnaast ook een onbreekbare houder voor de telefoon van TPU. Deze zorgt ervoor dat ook de hoeken en randen van het toestel optimaal beschermd zijn, zelfs bij een val op de grond.

Onze Galaxy A3 2017 hoesjes zitten niet in de weg

Als een Samsung Galaxy A3 2017 hoesje bij het gebruik voor ongemak zorgt, wordt dat al snel een dagelijkse ergernis. Bij het design van onze telefoonhoesjes houden we daar rekening mee en zorgen we ervoor dat het toestel zo optimaal mogelijk te gebruiken blijft. Uiteraard betekent dat, dat er rekening gehouden wordt met alle knopjes, connectoren en de camera met flitser, zodat alle functionaliteit van het toestel probleemloos toegankelijk blijft. Het zit echter ook in andere zaken: zo hebben onze Galaxy A3 2017 hoesjes met een klepje gaatjes op de plek van de speaker. Een klein detail dat het mogelijk maakt om met het telefoonhoesje gesloten te bellen, zodat het klepje niet in de weg zit én uw scherm minder vettig zal worden.

Ontdek de functionaliteit van onze telefoonhoesjes

Dan hebben we de handige extra functies van de Samsung Galaxy A3 2017 hoesjes nog nieteens benoemd! In veel van onze cases kunnen namelijk pasjes opgeborgen worden zodat u altijd de belangrijkste onder handbereik heeft. Bovendien hebben veel van onze smartphonehoesjes de mogelijkheid om als standaardje te dienen, zodat het toestel rechtop blijft staan en u comfortabel naar uw favoriete vlog of serie kijkt.
Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice