Filteren


Nee
Ja
Ja

Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes

Een Samsung Galaxy S7 Edge hoesje: verstandig!

Dat het gebruik van een Samsung Galaxy S7 Edge hoesje een verstandige keuze is, spreekt bijna voor zich. Uit de cijfers blijkt dat maar liefst bijna de helft van de gebruikers van smartphones in het eerste jaar schade heeft aan het toestel, en dat risico verkleint u enorm door een goed telefoonhoesje te gebruiken. In ons assortiment vind u alleen hoesjes die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarbij letten we niet alleen op het materiaal en de afwerking, maar met name ook op een uitstekende pasvorm. Een Samsung Galaxy S7 Edge hoesje moet namelijk perfect passen om de beste bescherming te kunnen bieden én een optimaal gebruiksgemak te garanderen.

Hoeveel bescherming biedt een Galaxy S7 Edge hoesje?

Een Samsung Galaxy S7 Edge hoesje zorgt sowieso voor minder slijtagesporen op het toestel, maar kan ook gezien worden als een soort helm voor het toestel. Het telefoonhoesje vangt als het erop aankomt de klap op als het toestel valt, eventueel zelfs ten koste van zichzelf: alles om de smartphone zelf maar heel te houden. Belangrijk om te beseffen is dat niet ieder smartphonehoesje dezelfde mate van bescherming kan bieden. Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes van verschillende materialen, in verschillende diktes en met verschillende technologie verschillen ook in de mate van bescherming die ze kunnen bieden. Bij het uitzoeken van uw telefoonhoesje is het daarom verstandig niet alléén te kiezen op basis van wat u mooi vindt, maar ook stil te staan bij de vraag of het Samsung Galaxy S7 Edge hoesje de bescherming biedt die u nodig heeft.

Samsung Galaxy S7 Edge hoesje kan méér!

Genoeg over de bescherming van Samsung Galaxy S7 Edge hoesjes, tijd voor de voordelen die het gebruik van een telefoonhoesje nog meer biedt! Het geeft u bijvoorbeeld de kans uw toestel van een persoonlijk tintje te voorzien, door een hoesje te kiezen in uw lievelingskleur of print, of een kleur die perfect bij uw tas of outfit past. Bijkomend voordeel is dat een gekleurd smartphonehoesje uw Galaxy S7 Edge beter vindbaar maakt in uw tas.

Ook de Galaxy S7 Edge hoesjes zelf bieden tegenwoordig de nodige handige extra’s. Zo hebben veel hoesjes een standaardje waarmee het toestel rechtop neergezet kan worden als u een video bekijkt of recept volgt. Nog populairder zijn echter de portemonnee-hoesjes met ruimte voor pasjes en geld. Met zo’n telefoonhoesje heeft u altijd uw belangrijkste pasjes onder handbereik bij uw toestel en neemt uw Samsung Galaxy S7 hoesje al snel de rol van portemonnee over.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice