Filteren


Ja
Ja
Ja

Samsung Galaxy S7 hoesjes

Wat is het beste Samsung Galaxy S7 hoesje?

Het is een vraag die we maar al te vaak krijgen: “Wat is het beste Samsung Galaxy S7 hoesje?” Helaas een vraag waarop het antwoord voor iedereen nét even anders is. Het hangt er namelijk vanaf wat u zoekt in een telefoonhoesje. Hoeveel bescherming heeft u nodig, welke functionaliteiten wenst u en, ook niet onbelangrijk, welk Galaxy S7 hoesje vindt u het mooist? Om u te helpen in het maken van uw keuze, beschrijven we op welke zaken u kunt letten. Zo lukt het zonder twijfel om uw ideale smartphonehoesje bij ons te vinden!

Onmisbare bescherming met een Galaxy S7 hoesje

Laten we beginnen met de beschermende functie van een Samsung Galaxy S7 hoesje: dat is immers de belangrijkste functie van een telefoonhoesje. Dat bescherming geen overbodige luxe is blijkt wel uit de cijfers, die aantonen dat maarliefst een derde van alle smartphones in het eerste jaar schade oploopt. Onder jongeren ligt dat aandeel zelfs nog hoger! Met een Galaxy S7 hoesje verkleint u het risico op schade natuurlijk enorm. Wel is het belangrijk te weten dat niet alle smartphonehoesjes een zelfde mate van bescherming kunnen bieden. Afhankelijk van het type hoesje dat u kiest en het materiaal waar dat hoesje van gemaakt is, varieert de mate van bescherming en het onheil waartegen de case het toestel kan beschermen. Zo beschermt een Samsung Galaxy S7 bookcase of flipcase het toestel geheel rondom, terwijl een hardcase of skin het scherm van de smartphone onbedekt laten. Hoesjes van zachte, schokabsorberend materialen zijn vaak wat dikker, maar veel beter in staat het toestel bij een val te beschermen dan een harde case, die daarentegen dan wel weer mooi slank is.

Een stijlvol Samsung Galaxy S7 hoesje

Daarmee komen we als vanzelf bij het meest persoonlijke aan een Samsung Galaxy S7 hoesje: het. Zoveel mensen, zoveel smaken, en dat is maar goed ook! Er is veel keuze in verschillende kleuren en prints, dus kies een telefoonhoesje in uw lievelingskleur, een hoesje dat perfect bij uw tas matcht of een fraaie print. Het aanbod Galaxy S7 hoesjes is gelukkig groot, zodat u echt kunt zoeken naar een case die helemaal bij u past. Bijkomend voordeel van een gekleurd smartphonehoesje is dat u het toestel veel sneller te pakken heeft in uw tas. Bovendien helpt een persoonlijke case ook om alle smartphone in huis of kantoor uit elkaar te houden.

Samsung Galaxy S7 portemonee hoesjes

Tegenwoordig bieden veel Samsung Galaxy S7 hoesjes handige extra functionaliteit. De portemonnee hoesjes zijn bijvoorbeeld erg handig en populair. In zo’n telefoonhoesje kunnen meerdere pasjes, visitekaartjes en briefgeld opgeborgen worden, zodat hij al snel de rol van portemonnee overneemt. U heeft dan immers altijd de belangrijkste zaken onder handbereik bij uw telefoon. Er is echter meer: zo kunnen steeds meer Samsung Galaxy S7 hoesjes als standaardje voor het toestel gebruikt worden. U zet de smartphone dan in een handomdraai rechtop, zodat u achterover kunt leunen om uw favoriete serie te kijken, handsfree kunt videobellen of een recept kunt volgen zonder met vieze handen het toestel te hoeven vasthouden. U ziet: het heeft veel voordelen om een Samsung Galaxy S7 hoesje te gebruiken!

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice