Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Bijzonderheden

Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesjes

Beschermende Galaxy S6 Edge Plus hoesjes

De belangrijkste functie die een Galaxy S6 Edge+ hoesje vervult is uiteraard die van bescherming. Het is voor velen de belangrijkste reden om voor een hoesje te kiezen. We zorgen er dan ook voor dat alle smartphonehoesjes in ons assortiment niet teleur stellen op dit punt. Vanzelfsprekend zijn er wat betreft de mate van bescherming wel verschillen tussen de verschillende soorten Galaxy S6 Edge Plus hoesjes.

Een heel dun, kunststof hoesje ziet er strak uit en beschermt goed tegen gebruikerskrasjes en andere beschadigingen, maar kan bij een harde val wellicht niet voldoende beschermen. De hoesjes die bij zo'n ongelukje wél voldoende beschermen, zijn veelal van andere, minder slanke materialen. Het is daarom belangrijk om voor uzelf na te gaan hoeveel bescherming u nodig heeft, en welke hoesjes daar wel, maar vooral ook welke cases daar niet aan voldoen.

Een Galaxy S6 Edge+ hoesje kan méér

Een Samsung Galaxy S6 Edge+ hoesje kan zoveel meer te bieden hebben dan bescherming alleen. Het kan een manier zijn om uw smartphone te personaliseren met een print die uw smaak benadrukt en het kan een manier zijn om uw toestel te verfraaien met fraaie materialen als echt leder. Daarnaast kan een telefoonhoesje handige functionaliteit toevoegen waardoor u uw Galaxy S6 Edge+ nog prettiger kunt gebruiken.

Denk hierbij aan Galaxy S6 Edge Plus hoesjes met extra vakjes voor pasjes, visitekaartjes, geld, bonnetjes en nog veel meer. Kiest u voor zo'n walletcase, dan kunt u uw portemonnee wat vaker thuis laten en heeft u al uw belangrijke bezittingen in één, compact hoesje. Een andere gewaardeerde eigenschap van bepaalde Galaxy S6 Edge+ hoesjes is de standaard-functie waarmee de smartphone rechtop neergezet kan worden om comfortabel naar video's te kijken, handsfree te videobellen of binnenkomende appjes in de gaten te houden.

Kies úw Galaxy S6 Edge Plus hoesje

Nu duidelijk is wat Samsung Galaxy S6 Edge Plus hoesjes kunnen op het gebied van bescherming en functionaliteit, kunt u uw eigen case gaan kiezen. Laat u uw toestel nooit vallen en wilt u een hoesje dat zo dun mogelijk is? Ga dan voor een slanke hardcase of een iets dikkere, maar onbreekbare TPU softcase, zoals dit hoesje van Terrapin. Stelt u prijs op de extra functionaliteit? Ga dan voor een walletcase, al dan niet met stand-functie. Natuurlijk speelt uw eigen smaak ook een rol: laat ook zeker meewegen wat u mooi vindt! U kunt bovendien met al uw vragen terecht bij onze vriendelijke en deskundige klantenservice.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice