Filteren


Nee
Ja
Ja

Samsung Galaxy S6 Hoesjes

Een Samsung Galaxy S6 hoesje: een must?

Volgens ons is de Samsung Galaxy S6 bij uitstek een toestel waarbij een hoesje eigenlijk onmisbaar is. Het toestel bestaat immers voor een groot deel uit glas, waardoor niet alleen het scherm kan barsten, maar ook de achterkant hetzelfde risico loopt. De aluminium rand kan bovendien verbogen raken bij een harde val, waardoor reparatie extra kostbaar kan zijn. Kortom: een Samsung Galaxy S6 hoesje is zo'n slecht idee nog niet en kan een hoop leed besparen. De keuze in hoesjes voor de Galaxy S6 is gelukkig groot, waardoor voor iedere gebruiker de perfecte case te vinden is...zélfs voor degene die liever geen hoesje zou gebruiken!

Galaxy S6 hoesjes voor elke gebruiker

Door de grote variatie aan Samsung Galaxy S6 hoesjes is er voor elke gebruiker een passende case te vinden: van een onbreekbare en volledig doorzichtige case voor degene die liever geen hoesje zou gebruiken, tot een rugged heavy duty cover die ontworpen is voor gebruik in extreme werkomstandigheden en alles daartussenin. Opvallende designs of representatief klassiek, kleurrijk of zakelijk, in het oog springend of juist zeer onopvallend: de mogelijkheden zijn talrijk.

Wat is úw perfecte Galasy S6 hoesje?

Het is duidelijk dat de keuze in Samsung Galaxy S6 cases groot is. Des te belangrijker is het om goed te beseffen welke aspecten van belang zijn bij het kiezen van uw perfecte hoesje. Vanzelfsprekend speelt uw eigen smaak de hoofdrol: uw Galaxy S6 hoesje moet vooral mooi zijn! Ga dus voor uw favoriete kleur of print en geef met het smartphonehoesje een persoonlijk tintje aan uw Galaxy S6. Houd daarbij wel in gedachten dat niet alle hoesjes een zelfde mate van bescherming kunnen bieden. Bepaal of het materiaal waarvan het telefoonhoesje gemaakt is voldoende bescherming biedt voor de manier waarop u uw smartphone gebruikt.

Naast bescherming bieden steeds meer Samsung Galaxy S6 hoesjes ook handige functionaliteiten waar het toestel zelf niet over beschikt. Denk daarbij aan een geïntegreerd standaardje waarmee de Galaxy S6 rechtop neergezet kan worden, of vakjes voor pasjes en geld. Uw case kan daarmee al snel de rol van uw portemonnee gedeeltelijk overnemen. Aangezien u bijna nooit zonder smartphone op pad gaat, heeft u dan altijd een pinpas of wat contant geld op zak.

Uniek: designer hoesjes voor Galaxy S6

Bij KloegCom.nl zijn we er trots op dat veel bekende fashion en designer merken in ons assortiment te vinden zijn. Door de grote populariteit van de Samsung Galaxy S6, zijn er voor dit toestel hoesjes verkrijgbaar van de luxe merken Ted Baker en Guess, maar ook van Ferrari, Lamborghini en BMW zijn Samsung Galaxy S6 hoesjes verkrijgbaar.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice