Samsung Galaxy Grand Neo (Plus) hoesjes

Handige Samsung Galaxy Grand Neo (Plus) hoesjes

Hoewel de meeste Samsung Galaxy Grand Neo hoesjes gekocht worden om de bescherming die ze bieden, hebben de smartphonehoesjes veel handige functies te bieden die het gebruik van je smartphone nog praktischer en leuker maken. Daarbij is de portemonnee functie van veel telefoonhoesjes de populairste. Bijna al onze Samsung Galaxy Grand Neo hoesjes hebben vakjes waarin pasjes en wat briefgeld of bonnetjes opgeborgen kunnen worden. Handig om een pinpas, rijbewijs, school- of werkpasje in op te bergen zodat u deze altijd onder handbereik heeft. Een andere graag geziene extra is de standaard functie van sommige hoesjes. Daarmee kan de Samsung Galaxy Grand Neo rechtop neergezet worden. Ideaal om comfortabel video’s te kijken op het grote scherm, of bijvoorbeeld handsfree te videobellen.

Naast deze praktische extra’s van Samsung Galaxy Grand Neo hoesjes, is het gebruik van een telefoonhoesje ook op andere manieren nuttig. Zo helpt een gekleurd telefoonhoesje om alle smartphones in huis uit elkaar te houden. Dames zullen bovendien merken dat de smartphone met een gekleurd hoesje veel makkelijker terug te vinden is in de tas.

De bescherming van Samsung Gaalxy Grand Neo hoesjes

Uiteraard blijft bescherming voor velen het belangrijkste aspect van een Samsung Galaxy Grand Neo hoesje. Het toestel gaat elke dag overal mee naar toe, en wordt door velen intensief gebruikt. Met een goed telefoonhoesje verkleint u de kans op schade, zoals een barst in het scherm, aanzienlijk. Doordat wij in onze Samsung Galaxy Grand Neo hoesjes vrijwel uitsluitend gebruik maken van  schokabsorberende materialen zoals TPU en kunstleer, beschermen onze hoesjes beter dan gemiddeld. Bijkomend voordeel van deze onbreekbare materialen is dat de smartphonehoesjes zelf lekker lang mee gaan, doordat ze bijna niet kapot kunnen gaan. Uiteraard zijn alle Samsung Galaxy Grand Neo hoesjes ook zo ontworpen dat ze niet storen in het gebruik van het toestel. De telefoonhoesjes hebben een optimale pasvorm en houden rekening met alle functionaliteit van de Galaxy Grand Neo. Denk hierbij aan openingen voor de camera, speakers en de oplader.

Uw Samsung Galaxy Grand Neo hoesje snel in huis

Als geen ander weten we dat het Samsung Galaxy Grand Neo hoesje van uw keuze zo snel mogelijk binnen moet zijn. Soms mag het toestel zelfs niet gebruikt worden voor er een hoesje om zit. Aan ons zal het niet liggen: we leveren alle smartphonehoesjes direct uit onze eigen voorraad. Bestelt u op tijd, dan wordt uw bestelling nog vandaag verzonden. En dat zónder dat u verzendkosten hoeft te betalen. Aarzel dus niet langer en bestel uw Samsung Galaxy Grand Neo (Plus) hoesje bij KloegCom.nl!

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice