Samsung Galaxy Core Prime hoesjes

Samsung Galaxy Core Prime hoesje: geen overbodige luxe

Een hoesje om uw Samsung Galaxy Core Prime is eigenlijk een must. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje! Om te voorkomen dat uw toestel beschadigt of het scherm barst bij een val, is het verstandig uw toestel van de bescherming van een goede case te voorzien. Daarbij heeft u tegenwoordig keuze uit een grote variatie aan soorten hoesjes, verschillende materialen en talloze kleuren en prints. Dat maakt een hoesje bovendien ook leuk: het geeft u de kans uw smartphone van een persoonlijk tintje te voorzien. Maar dat is niet alles...een Samsung Galaxy Core Prime hoesje kan namelijk ook echt handig zijn!

Handige hoesjes voor de Core Prime

Steeds meer Samsung Galaxy Core Prime hoesjes beschermen namelijk niet alleen meer, maar voegen handige functionaliteiten toe die het toestel zelf niet heeft. Dank bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om het telefoonhoesje als standaard voor de Core Prime te gebruiken. De smartphone kan dan zelfstandig rechtop blijven staan in het hoesje, zodat u handsfree kunt videobellen, of comfortabel naar uw favoriete YouTube filmpjes kunt kijken.

Een andere functie die steeds meer Samsung Galaxy Core Prime hoesjes hebben is bergruimte voor pasjes, papiertjes en briefgeld. Vooral bookcases hebben dit soort vakjes, en het maakt het extra makkelijk om een pinpas, OV-chipkaart of bijvoorbeeld de toegangspas van werk mee te nemen. Uw portemonnee vergeten behoort dan tot het verleden: u heeft uw telefoon immers bijna altijd bij zich!

Kies uw perfecte Galaxy Core Prime hoesje

Het perfecte Samsung Galaxy Core Prime hoesje bestaat niet. Úw perfecte hoesje bestaat echter wél! Door bewust af te wegen welke mate van bescherming benodigd is en welke functionaliteiten handig zouden zijn, weet u zeker dat het smartphonehoesje goed aan zal sluiten bij uw behoeften. Vervolgens kunt u de kleur van uw Galaxy Core Prime hoesje kiezen. Ga voor uw lievelingskleur, of kies een hippe print die perfect bij uw outfit past!

Een hoesje met service

We leveren uw Samsung Galaxy Core Prime hoesje bij KloegCom.nl direct uit eigen voorraad. Bestelt u voor de uiterste besteltijd, dan wordt uw bestelling nog vandaag verzonden. Wij betalen daarbij de verzendkosten binnen Nederland voor u, en bieden u bovendien 30 dagen bedenktijd indien het hoesje toch niet helemaal naar uw zin is. Onze deskundige klantenservice kan u met al uw vragen helpen en is dagelijks per e-mail en telefoon bereikbaar.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice