• iPhone 12 Pro Max Screenprotector Full Clear Tempered Glass
  • iPhone 12 Pro Max Screenprotector Full Clear Tempered Glass

iPhone 12 Pro Max Screenprotector Full Clear Tempered Glass

€ 14,99
€ 14,24 vanaf 2 stuks

Kies uw variant:

Ontvang een e-mail bij voorraad:

  • Uitverkocht

Voor welk toestel?

Dit product is geschikt voor:

  • iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max Glazen Screen Protector

Deze iPhone 12 Pro Max screenprotector van tempered glass biedt het display van uw toestel een welkome laag bescherming tegen beschadigingen. De protector is speciaal voor de iPhone 12 Pro Max ontworpen, en past dus perfect op het scherm. De protector is case compatible en kan dus met alle hoesjes gebruikt worden.

Gehard glas
Deze glasprotector is gemaakt van gehard glas met een oppervlaktespanning van 9H. Nu zegt ons dat getal ook niet zoveel, maar het betekent gewoonweg dat het glas een zeer harde bovenlaag heeft waardoor deze kraswerend is en bij directe impact op het scherm veel energie absorbeert bij het breken - uiteraard met het doel om die schadelijke energie weg te houden bij het display van uw iPhone.

Glashelder
Het gebruik van glas voor een screenprotector heeft ook andere voordelen. Zo voelt het glas net zo prettig aan bij het bedienen van uw iPhone. Ook is het glas letterlijk glashelder, zodat de iPhone 12 Pro Max screenprotector niets afdoet aan de helderheid of scherpte van het display. Tot slot is het glas voorzien van een oleofobe coating, zodat vingerafdrukken minder aan het glas hechten en uw scherm zonder poetsen simpel schoon te vegen is.

Eigenschappen iPhone Screenprotector

Artikelcode 42597
EAN 8719657084340
Merk CaseBoutique

In de verpakking

1 x iPhone 12 Pro Max Screenprotector
1 x Wet/Dry schoonmaakdoekjes

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice