Teurg naar alle merken

Gatti

De exclusieve Gatti hoesjes voor iPhone worden volledig in Italië vervaardigd. Het atelier van Gatti bevindt zich aan de Adriatische kust, in het plaatsje San Benedetto del Tronto. De cases zijn verkrijgbaar in een uiteenlopende selectie kleuren met keuze uit hoogwaardige leersoorten waaronder aligator en struisvogel en detaillering in verschillende edelmetalen. Wanneer u zoekt naar exclusiviteit, vakmanschap in een persoonlijk design, is een Gatti iPhone case een uitstekende keuze.

De Familie Gatti

Het merk Gatti wordt tot op de dag van vandaag gerund door de familie Gatti en kent een fascinerende ontstaansgeschiedenis die inmiddels bijna 50 jaar terug gaat. Alles begon met een tas vol sierraden, robijnen en diamanten, die onbeheerd werd gevonden door vader Gatti. Als respectabel politieagent begon zijn zoektocht naar de rechtmatige eigenaar van de tas. Dit bleek een bekende lokale goudsmid te zijn, die nadien veel tijd met de familie doorbracht en besloot hen te helpen hun eigen juwelier te openen. Daarnaast kreeg Roberto Gatti, één van de broers, de kans een opleiding tot goudsmid te volgen in Valenza. Dankzij het ondernemersinstinct van moeder Gatti werd het juweliersbedrijf een groot succes, tot op de dag van vandaag.

Gatti Luxury Exclusieve iPhone Cases

Exclusieve telefoons

Naast het ontwerpen en fabriceren van zeer exclusieve sierraden, veelal in opdracht gemaakte stukken van exceptionele kwaliteit, ontwikkelde Gatti ook al vroeg een specialisme in het veredelen van electronica, zoals telefoons. Door de tijd heen werden talloze Nokia, Blackberry en iPhone toestellen voorzien van een luxe behuizing van de meest exclusieve materialen. Ook grote internationale merken weten Gatti inmiddels te vinden als het gaat om het creëren van speciale uitvoeringen van telefoons, spelcomputers en meer.

Gatti iPhone cases

De expertise en ervaring die door de jaren heen is opgebouwd wordt nu ook toegepast in de exclusieve collectie iPhone cases die Gatti nu ontwikkeld heeft. Gatti begrijpt dat onze iPhone een verlengstuk van onszelf geworden is en vraagt om personalisatiemogelijkheden die uw unieke persoonlijkheid en stijl weerspiegelen. Met hun unieke collectie bieden ze verschillende designs, elk met een unieke identiteit, die in verschilende materialen, uiteenlopende kleuren en talloze detailleringsopties samengesteld kunnen worden. Met duizenden mogelijke combinaties is exclusiviteit gegarandeerd.

Luxe iPhone hoesjes van Gatti

100% Made in Italy

Elke iPhone case van Gatti wordt volledig in Italië vervaardigd. Elk aspect van ieder hoesje is door en door Italiaans: van het gebruikte leer tot de vakman die de case met trots voorziet van het Gatti logo.

Ultieme Personalisatie

Door de kleinschalige productie is Gatti in staat iedere case naar uw persoonlijke smaak aan te passen. Heeft u wensen die niet binnen de collectie te vervullen zijn? Dan kijken we altijd of er mogelijkheden zijn uw idee te realiseren. Van het aanbrengen van initialen tot een volledig persoonlijke of zelfs volstrekt unieke leerkleur: vrijwel alles is mogelijk en kan besproken worden. Neem contact met ons op via klantenservice@kloegcom.nl


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice