Filteren


Nee
Ja
Ja

Sony Xperia XZ2 Compact hoesjes

Bescherming de Xperia XZ2 Compact

In dit overzicht vindt u alle Sony Xperia XZ2 Compact hoesjes in onze collectie. Deze smartphone is, zoals de naam al doet vermoeden, de opvolger van de Sony Xperia XZ1 Compact. Uiteraard is de Sony telefoon er weer op vooruit gegaan wat betreft de specificaties, maar belangrijker is de vooruitgang op het vlak van design. Sony is echt een nieuwe weg ingeslagen, wat eerder al bleek bij de lancering van de Xperia XA2 smartphone. Na jaren aan hetzelfde, hoekige design vastgehouden te hebben, heeft de XZ2 Compact rondere vormen met mooie dunne randen rond het scherm. Het toestel is erg goed gelukt, maar tegelijk ook erg kwetsbaar. Met een mooie Sony Xperia XZ2 compact case beschermt u uw device optimaal tegen lelijke krassen, barsten of erger.

Luxe Xperia XZ2 compact hoesjes

Ook als u een luxe XZ2 Compact case zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn zelf zeer gecharmeerd van hoogwaardige producten. Bovendien is deze Sony smartphone geen goedkoop toestel: er mag dan best een knap hoesje omheen, toch? We bieden daarom naast onze standaard collectie ook een luxere range, met een ruime keuze in Sony Xperia XZ Compact hoesjes van leer met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het is daarnaast mogelijk om een XZ2 Compact case volledig naar uw eigen wens te laten produceren met ons unieke Noreve Tailored programma, met keuze uit 13 soorten leer en in totaal 92 kleuren om uit te kiezen.

Vult uw smartphone aan

Naast bescherming is een Sony Xperia XZ2 hoesje meer en meer een verlengstuk van de telefoon. Kies bijvoorbeeld voor een smartphonehoesje met opbergruimte voor enkele pasjes, zodat u uw pinpas, rijbewijs of ID kaart altijd onder handbereik heeft. Zo kan uw portemonnee voortaan thuis blijven en reist u lichter dan ooit tevoren. Kijkt u onderweg graag naar uw favoriete serie? Dan is een Sony Xperia XZ2 hoesje met standaardje een goed idee. U zet daarmee uw telefoon eenvoudig rechtop neer om comfortabel te kunnen kijken. Natuurlijk biedt een hoesje ook de kans om uw telefoon een persoonlijke uitstraling te geven: kies voor uw favoriete kleur of print en onderscheid u van de rest.

Sony hoesjes voor elk model

Bij KloegCom.nl vindt u Sony hoesjes voor elk type van dit merk. Daarnaast kunt u natuurlijk ook terecht voor cases van anderer merken, zoals Samsung hoesjes, iPhone hoesjes en Huawei cases. Ontdek bijvoorbeeld ook eens:

- Sony Xperia XA2 Ultra hoesjes
- Sony Xperia L2 hoesjes
- Huawei P20 Lite hoesjes
- Samsung Galaxy S9 hoesjes

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice