Filteren


Ja

Sony Xperia L2 hoesjes

Hoesjes voor de Sony Xperia L2

Onze Sony Xperia L2 cases zijn specifiek op maat gemaakt voor deze Sony smartphone. Dit geeft u de garantie dat het telefoonhoesje zeer precies om uw toestel zal passen en bovendien niet zal storen bij het gebruik van uw smartphone. De Xperia L2 hoesjes zijn namelijk zo ontworpen dat alle functionaliteit van het toestel te gebruiken is, zonder dat de telefoon uit de case gehaald hoeft te worden: wel zo prettig! Een optimale pasvorm draagt ook bij aan de bescherming van de cases, wat natuurlijk hun belangrijkste functie is. Met een hoesje voor uw Xperia L2 geniet u het langst van deze fraaie opvolger van de Xperia L1.

Sony Xperia L2 bescherming

De bescherming van de Sony Xperia L2 hoesjes die we verkopen is erg goed. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van onbreekbare, schokabsorberende materialen zoals leer, kunstleer en TPU. Dit maakt dat de smartphonehoesjes een goede bescherming bieden, en bovendien zelf ook lang mee gaan.

Hoesje als onmisbaar accessoire

U zult merken dat uw Xperia L2 case al snel een onmisbaar accessoire van uw telefoon wordt. Bescherming is namelijk niet het enige dat onze hoesjes te bieden hebben. Ze vervullen net zo makkelijk de rol van portemonnee, doordat ze vrijwel zonder uitzondering opbergvakjes hebben waar u pasjes en briefgeld in op kunt bergen. Kijkt u onderweg graag een aflevering van uw favoriete serie of vlog? Dankzij het geïntegreerde standaardje van veel hoesjes zet u uw Sony Xperia L2 in een handomdraai rechtop zodat u comfortabel kunt kijken.

Hoesjes voor alle Sony toestellen

Naast de Sony Xperia L2 hoesjes op deze pagina, vindt u bij ons ook Sony hoesjes voor vrijwel alle andere modellen van dit merk. Bovendien kunt u ook voor andere merken altijd bij ons terecht: van Huawei hoesjes, Nokia cases tot Samsung hoesjes.

Ontdek ook ons assortiment:

- Sony Xperia XA1 hoesjes
- Sony Xperia XA1 Plus hoesjes
- Sony Xperia XA2 hoesjes
- Sony Xperia XA1 Ultra hoesjes


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice