Filteren


Nee
Ja
Ja

Sony Xperia XA2 hoesjes

Hoesjes voor uw Sony Xperia XA2

Met de aankondiging van de Sony Xperia XA2 is de opvolger van de Sony Xperia XA1 een feit. De smartphone is weer op tal van punten verbetert, waarbij een belangrijk punt van kritiek van voorgangers is aangepakt: de Xperia XA2 heeft een volledig nieuw design! Sony hield al enkele jaren vast aan hetzelfde design, waardoor de toestellen op dit punt achter begonnen te lopen op de concurrentie. De hardware was altijd al dik in orde, maar het scherm met brede randen deed verouderd aan. Het nieuwe design maakt resoluut een einde aan deze kritiek, met een gelikt nieuw design dat veel ronder dan voorheen is, en smalle bezels rond het display. Met een Sony Xperia XA2 hoesje houdt u uw toestel mooi, zodat u er lang van kunt blijven genieten.

Een persoonlijke toch

Een Xperia XA2 case geeft u de kans een persoonlijke touch aan het toestel te geven. Kies een hoesje in uw favoriete kleur, een exemplaar dat perfect bij uw tas of portemonnee past of een print heeft die dicht bij u staat. Er is genoeg te kiezen, en met uw keuze geeft u eenvoudig een persoonlijk tintje aan het toestel dat u toch dagelijks gebruikt én overal mee naartoe neemt.

Bescherm uw XA2

De bescherming van uw Sony Xperia XA2 is bovenal de belangrijkste taak van een telefoonhoesje. Het is daarom goed te weten dat onze cases op dit punt niet teleur zullen stellen. Gemaakt van zoveel mogelijk onbreekbare materialen, die door hun flexibiliteit van nature in staat zijn schokken op te vangen, beschermen onze XA2 hoesjes zonder uitzondering doeltreffend tegen beschadigingen.

Verlengstuk van uw smartphone

Veel Sony Xperia XA2 hoesjes hebben een design dat ze veel meer maakt dan een beschermhoesje alleen. Door handige extra functionaliteiten, zoals opbergruimte voor pasjes en briefgeld of een geïntegreerd standaardje om video’s mee te kijken, zijn de smartphonehoesjes echt een verlengstuk van uw toestel. De Xperia XA2 case helpt u alles uit uw toestel te halen, zonder vrees voor beschadigingen.

Sony hoesjes voor elk model

Naast de Sony Xperia XA2 hoesjes op deze pagina, vindt u bij KloegCom.nl Sony hoesjes voor bijna elk type. Bovendien vindt u bij ons onder meer ook Huawei hoesjes, Samsung hoesjes, iPhone hoesjes en tal van andere merken. Neem bijvoorbeeld ook een kijkje bij onze:

- Sony Xperia XA1 Ultra hoesjes
- Sony Xperia XA1 Plus hoesjes
- Sony Xperia L2 hoesjes
- Sony Xperia XZs hoesjes

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice