Filteren


Ja

Sony Xperia XZ / XZs hoesjes

Hoe kiest u een Sony Xperia XZ / XZs hoesje?

Bij het uitzoeken van een Sony Xperia XZ / XZs hoesje zijn er verschillenden dingen waar u rekening mee kunt houden. We zullen deze één voor één langslopen, te beginnen bij uw eigen smaak. Uiteindelijk is dat het belangrijkste en daarom het beginpunt van onze keuzegids. Zodra u een telefoonhoesje gevonden heeft dat u mooi vindt, gaan we naar de volgende stap, waarbij bepaald moet worden of die specifieke case aan uw eisen voldoet, enerzijds op het gebied van bescherming, en anderzijds op het gebied van functionaliteit.

Welke bescherming heeft u nodig?

Om te bepalen of het Sony Xperia XZ / XZs hoesje waar u uw oog op heeft laten vallen voldoende bescherming biedt voor uw gebruik, zult u na moeten gaan wat voor soort bescherming u nodig heeft. Laat u uw telefoon bijvoorbeeld wel eens vallen, of komt dat eigenlijk nooit voor? Gebruikt u het toestel in veeleisende omstandigheden voor uw werk of hobby? Door dit soort vragen te stellen, kunt u bepalen of de Xperia XZ / XZs case geschikt is.

Invloed van materiaal en design

Of het Sony Xperia XZ / XZs hoesje voldoende beschermt voor uw behoefte, is in grote mate afhankelijk van het design en het materiaalgebruik. Wat betreft het design zijn er smartphonehoesjes die alleen de achterzijde van uw toestel beschermen, maar ook bookcases en flipcases die met een klepje het scherm afdekken. Wat betreft materiaalgebruik is er een verschil tussen harde materialen zoals plastic en zachtere materialen zoals tpu, kunstleer of echt leer. De zachtere materialen zijn over het algemeen beter in staat schokken op te vangen, terwijl hardere materialen beschermen tegen impact op het toestel. Voor de echt veeleisende gebruiker zijn er rugged hoesjes voor de Sony Xperia XZ / XZs die optimale bescherming bieden door verschillende materialen te combineren.

Functionaliteit van Sony Xperia XZ / XZs hoesjes

Naast bescherming kunnen Sony Xperia XZ / XZs hoesjes ook andere functies hebben. Zo zijn er steeds meer telefoonhoesjes waarin opbergvakjes voor pasjes te vinden zijn. Handig om een pinpas, ov-chipkaart of rijbewijs in op te bergen, zodat u uw portemonnee wat vaker thuis kunt laten. Een andere veelgebruikte functie is een in het Xperia XZ / XZs hoesje geïntegreerd standaardje waarmee het toestel rechtop kan staan. Ideaal als u graag video’s kijkt op uw telefoon, of een lekker recept wilt volgen zonder de telefoon met vieze handen beet te pakken.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice