Nokia 6.1 / Nokia 6 2018 hoesjes

Hoesjes voor de Nokia 6.1

De Nokia 6.1, ook wel bekend als Nokia 2018 is de opvolger van de Nokia 6 die in 2017 werd gepresenteerd. Met dat toestel maakte het legendarische merk Nokia zijn rentree op de smartphone markt, en met succes! Door de gunstige prijsstelling, degelijke prestaties en de schone Android software op de toestellen heeft Nokia zijn plek met succes weer opgeëist. De nieuwe Nokia 6 2018 heeft een opgefrist design, verbeterde specificaties en belooft daarmee opnieuw een succes te worden. Met één van onze Nokia 6 2018 hoesjes weet u zeker dat u lang en zorgeloos plezier zult hebben van het toestel, zonder lelijke beschadigingen!

Bescherming: pure noodzaak?                 

Is een Nokia 6 2018 hoesje nu echt nodig? Als we naar de cijfers kijken kunnen we stellen dat een beschermhoesje eigenlijk onmisbaar is. Uit onderzoek bleek bijvoorbeeld dat een derde van alle nieuwe smartphones in het eerste jaar ernstig beschadigd raakt. Onder jongeren ligt dat aandeel zelfs op de helft. Een telefoonhoesje voor de Nokia 6 2018 is dus zeker geen overbodige luxe! Dat is ook helemaal niet erg, een goed hoesje biedt namelijk ook de nodige voordelen!

Voordelen van een telefoonhoesje

Als u een Nokia 6 2018 case gebruikt, heeft u de mogelijkheid om uw toestel een onderscheidende uitstraling te geven. Kies bijvoorbeeld voor een mooie case van echt leer voor een stijlvolle look, een slanke tpu case voor een minimalistische look, of ga voor een extra sterke rugged case voor een stoere look. Het zorgt er bovendien voor dat u uw toestel makkelijk herkent: met het groeiende aantal smartphones in huis kan dat geen kwaad.

Een hoesje biedt extra functies

Los van het uiterlijk en bescherming hebben Nokia 6 2018 hoesjes steeds vaker ook andere functies. Zo kunt u in veel cases één of enkele pasjes opbergen, waardoor ze als een soort portemonnee te gebruiken zijn waarmee u uw belangrijkste pasjes altijd onder handbereik heeft. Ook stand hoesjes, met een geïntegreerd video-standaardje, zijn heel populair.

Voor elke Nokia een case

Naast de Nokia 6 2018 cases in dit overzicht, hebben we ook Nokia hoesjes voor alle andere modellen. Ook voor andere merken kunt u bij ons terecht, zoals Sony hoesjes en Huawei hoesjes. Ontdek bijvoorbeeld ook:

- Nokia 8 Sirocco hoesjes
- Nokia 5 hoesjes
- Nokia 3 hoesjes


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice