Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes
Ja
Standaardje
Ja

Nokia 3 hoesjes

Hoesjes voor de Nokia 3

Met de nieuwe Nokia 3 is dit bekende Finse merk weer terug van weggeweest. Tezamen met de Nokia 5 en de Nokia 6 vormt dit toestel het drietal dat de oude tijden van weleer moeten doen herleven. Uiteraard voldoet de smartphone aan alle eisen van deze tijd, en dat bij een zeer aantrekkelijk prijskaartje. Net als vroeger krijg je dus veel waar voor je geld, en met een Nokia 3 hoesje weet u zeker dat u daar lang van kunt blijven genieten.

Op maat gemaakt

De Nokia 3 hoesjes op deze pagina zijn allemaal speciaal voor deze telefoon ontworpen. De pasvorm is daardoor optimaal, wat bijdraagt aan de bescherming en het gebruiksgemak. Zo is er rekening gehouden met alle knopjes, de aansluitingen voor oplader en koptelefoon en uiteraard de camera. Met één van onze Nokia 3 cases om uw smartphone kunt u ‘m dus normaal blijven gebruiken. Ondertussen profiteert u van extra grip op het gladde design én een veilig gevoel dat als er eens iets mis gaat, u kunt vertrouwen op de bescherming.

Alles bij de hand

Onze Nokia 3 cases bieden naast bescherming in veel gevallen ook handige extra functionaliteit. Zo kunt u in veel van de telefoonhoesjes enkele pasjes, wat briefgeld of een huissleutel opbergen, zodat uw tas of portemonnee niet altijd mee hoeven als u de deur uit gaat. Dankzij dit soort extra’s worden onze telefoonhoesjes echt een onmisbaar verlengstuk van uw telefoon.


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice