Nokia 5 hoesjes

Een hoesje voor de Nokia 5

De nieuwe Nokia 5 is onderdeel van de nieuwe lijn smartphones die dit beroemde merk met haar ijzersterke imago weer moet doen herleven. Het is de grote broer van de Nokia 3, en is zelf het kleinere broertje van de Nokia 6. Later zal deze lijn naar verwachting nog uitgebreid worden. De Nokia 5 is dus de middelste en biedt daardoor wellicht het meeste waar voor zijn geld, met een mooi scherm en specificaties die ruim voldoende zijn voor de meeste gebruikers. Door een Nokia 5 hoesje te gebruiken voorkomt u lelijke beschadigingen en kunt u zonder zorgen van het toestel genieten.

Perfect passend

Onze Nokia 5 hoesjes zijn perfect op maat gemaakt, zodat u kunt vertrouwen op een optimale pasvorm en gebruiksgemak. De telefoonhoesjes zijn namelijk zo ontworpen dat het toestel volledig functioneel blijft, met toegang tot alle bedieningstoetsen, aansluitingen en de camera. Tegelijkertijd profiteert u van de effectieve bescherming die de Nokia 5 cases bieden.

Optimale bescherming

Bescherming is immers de belangrijkste eigenschap van telefoonhoesjes, en u kunt erop vertrouwen dat onze Nokia 5 hoesjes op dit punt niet teleur stellen! Onze cases zijn bijna allemaal volledig gemaakt van buigzame materialen, zoals leer, kunstleer en TPU. Door de flexibiliteit die dit soort materialen in zich hebben, zijn ze in staat impact te absorberend, bijvoorbeeld als het toestel op de grond valt. Bijkomend voordeel is dat deze materialen onbreekbaar zijn, waardoor de smartphonehoesjes zelf niet kunnen barsten of breken en daardoor extra duurzaam zijn.

Verlengstuk van uw telefoon

Met de bescherming van onze Nokia 5 cases zit het dus wel snor, maar dat is lang niet het enige dat ze te bieden hebben. Bij veel van onze gsm cases profiteert u van handige extra’s, zoals opbergvakjes voor pasjes en briefgeld of een standaardje waarmee het toestel rechtop neergezet kan worden. Dankzij dit soort functionaliteit wordt uw telefoonhoesje al snel een onmisbaar verlengstuk van uw toestel.

Hoesjes voor alle Nokia smartphones

Naast de Nokia 5 hoesjes op deze pagina vindt u bij KloegCom.nl ook Nokia hoesjes voor alle andere modellen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij:

Alle Lumia 950 hoesjes
Alle Lumia 950 XL hoesjes
Alle Lumia 640 hoesjes
Alle Lumia 640 XL hoesjesMenu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice