Filteren


Merk Kleur Materiaal Type hoesje Standaardje
Ja

Microsoft Lumia 950 hoesjes

Een Microsoft Lumia 950 hoesje ter bescherming

De belangrijkste reden om voor een Microsoft Lumia 950 hoesje te kiezen is voor bijna iedereen de bescherming die zo'n hoesje het toestel biedt. Het is immers een prijzig apparaat dat zonder hoesje relatief kwetsbaar is. Een telefoonhoesje zorgt dat uw Microsoft Lumia 950 beschermd is tegen de gevaren van het dagelijks gebruik. Voor gebruik in veeleisende (werk) omstandigheden zijn er bovendien speciale cases die voor de nodige extra bescherming zorgen.

Bij het kiezen van een Microsoft Lumia 950 hoesje is het verstandig te overwegen hoeveel bescherming u nodig heeft. Niet elk hoesje biedt namelijk dezelfde mate van bescherming! Zo staat een dunne kunststof case om het toestel fraai, maar is de bescherming voornamelijk gericht op het voorkomen van slijtage en gebruikerskrasjes. Moet het toestel ook beschermd worden tegen een val of ernstiger, dan is een dikker hoesje van TPU, leer of kunstleer een veiliger optie. Het ideale Microsoft Lumia 950 hoesje is dus voor iedereen anders!

De voordelen van een Lumia 950 hoesje

Nu duidelijk is welke bescherming uw Microsoft Lumia 950 hoesje moet bieden, is het tijd om de andere voordelen van een hoesje te belichten. Een smartphonehoesje om uw Lumia 950 hoeft namelijk niet vervelend te zijn: het gebruik van een hoesje biedt u de kans uw toestel te personaliseren en kan bovendien handige functionaliteiten toevoegen. U kunt immers kiezen voor een hoesje uw lievelingskleur, of een case met een printje dat helemaal uw smaak is.

Wat betreft de functionaliteiten die een Microsoft Lumia 950 hoesje aan uw smartphone kan toevoegen, kunt u denken aan bergruimte voor pasjes, visitekaartjes of briefgeld. Steeds meer hoesjes bieden deze mogelijkheid, waardoor voor velen het hoesje de rol van de portemonnee geheel of gedeeltelijk overneemt. De telefoon hebben veel mensen immers toch altijd bij zich, en dan is het wel zo makkelijk ook altijd een pinpas onder handbereik te hebben.

Een andere geliefde functie van smartphonehoesjes is het gebruik als standaardje. Bij veel cases is het mogelijk om de Microsoft Lumia 950 rechtop neer te zetten. Handig bij het kijken van video's, handsfree videobellen of het bijhouden van binnenkomende berichten tijdens het werk.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice