Let op: Vertragingen bij PostNL. Meer informatie ×

Filteren


Merk Kleur Materiaal Type hoesje

Microsoft Lumia 950 XL hoesjes

Beschermende Microsoft Lumia 950 XL hoesjes: een must?

Het gebruik van een goed beschermend Microsoft Lumia 950 XL hoesje is zeer aan te raden. De smartphone gaat immers veelal dagelijks mee op pad, overal mee naar toe en met alle risico’s van dien. De kans op schade zoals een barst in het scherm is daarbij aanzienlijk, maar kan substantieel verkleind worden door het gebruik van een telefoonhoesje.

Daarmee is niet gezegd dat een Microsoft Lumia 950 XL hoesje een noodzakelijk kwaad is. Door vooraf voor uzelf te bepalen hoeveel bescherming u nodig heeft, voorkomt u dat u een te lichte of juist te zware bescherming kiest. Daardoor doet de case zijn werk, zonder dat u zich eraan stoort bij het gebruik van het toestel. Bovendien heeft het gebruik van een smartphonehoesje naast de bescherming verschillende andere nuttige voordelen die het gebruik van het toestel nog prettiger en handiger kunnen maken.

Voordelen van een Microsoft Lumia 950 XL hoesje

Steeds meer Microsoft Lumia 950 XL hoesjes bieden praktische extra’s, zoals een geïntegreerde standaard of bergruimte voor pasjes. Daardoor kan het smartphonehoesje ineens een onmisbare toevoeging aan de smartphone worden. U heeft dan immers altijd belangrijke zaken zoals uw pinpas, rijbewijs of ov-chipkaart bij de hand als u uw telefoon bij zich heeft. Ook het nut van een standaardje bewijst zich al snel: of u nu programma’s terugkijkt op het grote scherm van uw Microsoft Lumia 950 XL of handsfree wilt videobellen met collega’s of familie.

Een Microsoft Lumia 950 XL hoesje in uw stijl

Een Microsoft Lumia 950 XL hoesje biedt ook de kans om uw smartphone van een persoonlijk tintje te voorzien. Kies bijvoorbeeld voor een telefoonhoesje in uw lievelingskleur of een print die perfect bij uw favoriete outfit past. Zo’n onderscheidend smartphonehoesje heeft ook onverwachte voordelen: zo kan er nooit een misverstand ontstaan welke smartphone van wie is als er een persoonlijke case omheen zit, en bovendien is zo’n gekleurd Microsoft Lumia 950 XL hoesje veel sneller terug te vinden in uw tas dan het donkere toestel zelf.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice

Choose your shipping country


Choose your language