Nokia 5.1 hoesjes

Hoesjes voor de Nokia 5.1

De Nokia 5.1 hoesjes in ons assortiment zijn speciaal op maat gemaakt voor dit specifieke toestel. Dit zorgt ervoor dat de cases als gegoten om de telefoon passen. De maatvoering is perfect, en er wordt rekening gehouden met alle toetsen, aansluitingen en natuurlijk de camera van het toestel. Het telefoonhoesje beschermen het toestel zo doeltreffend, zónder daarbij in de weg te zitten. Zo kunt u optimaal blijven genieten van uw smartphone, die dankzij het grote 5,5” scherm, de snelle processor met 2 GB werkgeheugen en een accu van maarliefst 3000mAh net als zijn voorganger, de Nokia 5, een hoop te bieden heeft! Alle specificaties bekijkt u hier.

Een Nokia 5.1 hoesje met stijl

In ons assortiment Nokia 5.1 hoesjes vindt u verschillende modellen in vele vrolijke kleuren en prints. Dit geeft u de kans uw smartphone van een persoonlijk tintje te voorzien. Ga voor uw lievelingskleur, kies voor een print die perfect bij uw persoonlijkheid past of match de kleur bij uw tas of portemonnee. Waar u ook voor kiest: zeker is dat u uw toestel een onderscheidende uitstraling geeft met onze cases. Bovendien heeft zo’n gekleurd Nokia 5.1 hoesje bijkomende voordelen: zo is de telefoon veel makkelijker te vinden als hij in uw tas zit, en is de kans aanzienlijk kleiner dat u per ongeluk het toestel van uw partner mee neemt.

Van het functionele soort

Naast bescherming bieden de Nokia 5.1 cases in veel gevallen handige extra functionaliteit waarmee u uw telefoon nog veelzijdiger maakt. Het meest populair zijn zonder twijfel de telefoonhoesjes waarin pasjes, kaarten en briefgeld opgeborgen kunnen worden. Super handig, want zo heeft u de belangrijkste altijd onder handbereik en kunt u ze eigenlijk niet meer vergeten. U reist bovendien lichter, want die grote portemonnee kan dan eigenlijk wel thuis blijven. Maar er is meer! Bijna al onze Nokia 5.1 hoesjes kunnen als standaardje gebruikt worden. Typisch een functie die je nu wellicht niet mist, maar al snel onmisbaar wordt als u er eenmaal aan gewend bent. Video’s en filmpjes kijken wordt een comfortabele bezigheid, maar daarnaast zijn er talloze andere situaties te bedenken waarbij zo’n stand super handig uitpakt.

Hoesjes voor alle Nokia smartphones

U vindt naast de Nokia 5.1 hoesjes ook voor alle andere modellen Nokia hoesjes in ons assortiment. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor andere merken, zoals Huawei hoesjes, Samsung hoesjes en iPhone hoesjes. Ontdek onder meer:

- Nokia 6.1 hoesjes
- Nokia 3.1 hoesjes
- Nokia 8 Sirocco hoesjes
- Nokia 7 Plus hoesjes

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice