Nokia 7 Plus hoesjes

Hoesjes voor de Nokia 7 Plus

De telefoonhoesjes voor Nokia 7 Plus op deze pagina zijn allemaal speciaal ontworpen voor dit waanzinnige toestel van Nokia. Sinds de comeback van dit merk op de smartphone markt zijn er al enkele fraaie smartphones uitgebracht, maar met de Nokia 7 Plus is er opnieuw een sterke kandidaat bijgekomen. Deze telefoon is bijvoorbeeld voorzien van een hoogwaardige dubbele camera, met lenzen van de gerenommeerde firma Zeiss, die zelfs optische zoom mogelijk maken. Ook de selfie-camera is voorzien van een Zeiss lens, en al die prachtige foto’s zijn te bekijken op het grote 18:9 scherm. Om extra lang van al dat moois te kunnen genieten zonder lelijke beschadigingen is het gebruik van een Nokia 7 Plus case geen overbodige luxe.

Bescherming waar u op kunt rekenen

Een Nokia 7 Plus hoesje moet goede bescherming bieden. Het is de belangrijkste functie van een case, en het is goed om te weten dat de telefoonhoesjes uit onze collectie u op dit punt niet teleur zullen stellen. Onze Nokia 7 Plus cases beschermen uitstekend, omdat er zo veel mogelijk gebruik gemaakt wordt van flexibele materialen zoals leer, kunstleer en TPU. Deze materialen zijn door hun flexibiliteit van nature schokabsorberend en onbreekbaar, zodat ze goed in staat zijn de schadelijke energie te absorberen die bijvoorbeeld vrij komt bij een val op de grond. Onze Nokia 7 Plus hoesjes zijn natuurlijk niet onverwoestbaar, maar zullen bij de meeste ongelukjes de reddende engel zijn.

Verlengstuk van de Nokia 7 Plus

Naast bescherming hebben veel Nokia 7 Plus hoesjes bovendien de nodige handige extra’s die het gebruik van uw telefoon nog prettiger maken. Ze zijn door die functionaliteiten echt een soort verlengstuk van het toestel. Zo hebben veel telefoonhoesjes een geïntegreerd standaardje, waarmee u de smartphone eenvoudig rechtop kunt zetten om naar uw favoriete serie te kijken of binnenkomende berichten in de gaten te kunnen houden. Een andere graag geziene functionaliteit is opbergruimte voor pasjes. Steeds meer bookcases en mapjes hebben één of meerdere vakjes waarin pasjes zoals uw pinpas, rijbewijs of creditcard passen. Zo heeft u deze belangrijke zaken altijd onder handbereik en kunt u zonder zware portemonnee van huis.

Nokia hoesjes voor elk type

Naast de Nokia 7 Plus cases in dit overzicht, kunt u bij ons ook terecht voor Nokia hoesjes voor elk ander model. Daarnaast vindt u bij ons ook iPhone hoesjes, Samsung telefoonhoesjes en Huawei hoesjes. Ontdek ook:

- Nokia 8 Sirocco hoesjes
- Nokia 6 2018 hoesjes
- Nokia 2 hoesjes


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice