Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes
Ja

Motorola Moto G3 Hoesjes

Een Moto G3 hoesje beschermt

De belangrijkste reden om een Moto G 2015 hoesje te kiezen is voor velen natuurlijk bescherming van uw smartphone. Dat wil echter niet zeggen dat een hoesje lelijk of vervelend hoeft te zijn. Door een Moto G3 hoesje te kiezen dat aan uw persoonlijke wensen voldoet, kan een hoesje uw toestel juist verfraaien enbovendien handige functionaliteit toevoegen.

Handige Moto G 3rd gen hoesjes

Een goed gekozen Motorola Moto G 2015 hoesje kan handige functies aan uw smartphone toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan vakjes waarin u pasjes, visitekaartjes en geld kunt opbergen, zodat u uw portemonnee wat vaker thuis kunt laten. Ook bieden bepaalde smartphonehoesjes een standaard-functie, waarmee de Moto G3 rechtop neergezet kan worden. Dit kan handig zijn bij het bekijken van video's, of het bijhouden van binnenkomende berichtjes tijdens het werk.

Kies uw Moto G3 hoesje

Uiteindelijk hangt de bescherming en functionaliteit van een Motorola Moto G3 hoes af van het soort hoesje dat u kiest. Bent u een gebruiker die liever geen hoesje zou willen, maar toch een minimale bescherming wenst voor het geval dat? Kies dan voor een slanke Moto G3 hardcase. Laat u uw toestel regelmatig vallen? Dan biedt zo'n hardcase niet voldoende bescherming, en is een hoesje van onbreekbaar TPU de betere keuze. Of u prijs stelt op de extra funtionaliteit is uiteraard ook geheel persoonlijk. Heeft het voor u toegevoegde waarde, ga dan voor een walletcase. Zult u uw hoesje niet zo snel op die manier gebruiken? Dan kunt u voor een slanker model zonder die mogelijkheden kieezen. Op deze manier zal voor iedere gebruiker het perfecte Moto G hoesje er anders uit zien.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice