Filteren


Merk Kleur Materiaal Type hoesje

Huawei P10 Lite hoesjes

Huawei P10 Lite hoesje in úw stijl

Onze Huawei P10 Lite cases zijn verkrijgbaar in een grote variatie kleuren en prints. Dit maakt het mogelijk om een telefoonhoesje te kiezen dat precies bij uw smaak, liefhebberij of persoonlijkheid past. Zo’n P10 Lite hoesje met persoonlijke touch maakt uw toestel meteen een stuk leuker, want hoe mooi het design van de telefoon zelf ook is: stiekem lijken al die smartphones wel heel erg op elkaar! Naast de telefoonhoesjes van ons eigen merk, vindt u ook hoogwaardige cases van merken als Terrapin.

Handig: een P10 Lite case!

Ook zorgen handige functies zoals opbergvakjes ervoor dat uw Huawei P10 Lite hoesje al snel een onmisbaar accessoire wordt. Steek uw belangrijkste pasjes in uw telefoonhoesje en u gaat nooit meer zonder ID, ov-chipkaart of pinpas op stap en de zware portemonnee kan bovendien thuisblijven. Nog zo’n handige is het standaardje waar veel van onze P10 Lite cases over beschikken. Hiermee is het mogelijk de telefoon rechtop te zetten om comfortabel naar uw favoriete serie te kijken.

Optimale bescherming

Huawei P10 Lite hoesjes zijn er uiteindelijk toch vooral om te beschermen. Alle handige functies en hippe looks ten spijt is een telefoonhoesje pas goed als de bescherming optimaal is. De P10 Lite hoesjes in ons assortiment zullen u op dit punt niet teleurstellen. Dit begint met de optimale pasvorm die essentieel is om een goede bescherming en gebruiksgemak te bieden. Daarnaast zijn onze cases grotendeels gemaakt van schokabsorberende en onbreekbare materialen. Of u nu kiest voor een slanke TPU skin of een bookcase. Dit zorgt enerzijds voor een superieure bescherming, zelfs bij een val, maar maakt de P10 Lite cases ook zeer duurzaam.

Huawei telefoonhoesjes voor alle typen

Naast de Huawei P10 Lite hoesjes op deze pagina, kunt u bij ons ook cases voor bijna alle andere smartphones van dit merk vinden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij deze Huawei hoesjes:

- Huawei P10 hoesjes
- Huawei P10 Plus hoesjes
- Huawei Mate 9 hoesjes
- Huawei Y6 II Compact hoesjes


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice