09
November

Geschreven door

Telefoonhoesjes

Wat is een bookcase? Tips bij het kiezen

Zoals de naam van de bookcase hoesjes al prijs geeft, zijn dit telefoonhoesjes die als een boekje vormgegeven zijn. Ze klappen open zoals een boek open gaat, waarbij de telefoon veelal rechts in het mapje een vaste plek heeft. Als het ‘boekje’ dicht klapt zorgt het klepje ervoor dat de telefoon geheel rondom optimaal beschermd wordt. Dit is direct één van de grootste voordelen van van dit type hoesje.

Veel te bieden

Het succes en de populairiteit van de bookcase is echter niet alleen aan de uitstekende bescherming toe te schrijven. Een andere eigenschap van dit type hoesje speelt daarin een veel belangrijkere rol: functionaliteit. De bookcase is namelijk een bijzonder veelzijdig type, met veelal één of enkele vakjes waarin pasjes, visitekaartjes, briefgeld en bonnetjes opgeborgen kunnen worden.


Veel gebruikers zien hun telefoonhoesje dan ook als vervanger van de traditionele portemonnee. Er bestaan zelfs wallet cases die minstens even veel vakjes als een echte portemonnee bieden, waarmee zo’n hoesje ineens een volwaardig alternatief is.

Daar stopt de veelzijdigheid bovendien nog niet: veel bookcases beschikken namelijk over een standaardje waarmee de smartphone eenvoudig rechtop neer kunt zetten. Ideaal als u graag filmpjes van Youtube of Netflix series kijkt op uw mobiel.

Tips om een bookcase te kiezen

Het kwam hiervoor al een beetje naar voren: deze hoesjes zijn er in vele verschijningsvormen. Meestal zijn ze van leer of kunstleer, maar er zijn ook exemplaren van kunststof of zelfs echt hout. Daarnaast kunnen de bookcases onderling verschillen op details die in het gebruik een behoorlijke invloed hebben. Denk bijvoorbeeld aan het materiaal van de binnenhouder voor de smartphone, die in kunststof of tpu uitgevoerd kan zijn, of aan de sluiting, die veelal magnetisch is, maar soms ook elastisch. Kortom: let ook op deze aspecten als u úw ideale bookcase telefoonhoesje uitkiest.
Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice