Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes
Nee

Huawei Y5 II & Y6 II Compact hoesjes

Huawei Y6 II Compact hoesjes óók voor de Y5 II

De telefoonhoesjes voor de Huawei Y5 II passen ook perfect om de Huawei Y6 II Compact. Beiede toestellen hebben exact dezelfde afmetingen, en ook de knopjes en camera stemmen overeen zodat u deze hoesjes voor beide smartphones kunt gebruiken.

Leuke Huawei Y5 II hoesjes

Wie zegt dat een Huawei Y5 II hoesje alleen maar zwart mag zijn? Natuurlijk hébben we wel een representatief zwart telefoonhoesje in de collectie, maar daarnaast barst ons aanbod van de kleuren en kleurrijke prints. Kies dus gerust een case in uw lievelingskleur of een print die perfect aansluit op uw persoonlijkheid. Bijkomend voordeel hiervan is dat u uw toestel lekker herkenbaar maakt. Met een Huawei Y5 II hoesje om uw telefoon zal het niet snel meer gebeuren dat u met het verkeerde toestel op pad gaat. En dan nog een voordeel voor dames: een mobieltje met gekleurd telefoonhoesje laat zich veel makkelijker vinden in uw tas.

Huawei Y5 II bescherming

Dit is waar het uiteindelijk voor de meeste gebruikers vooral om te doen is: een Huawei Y5 II hoesje biedt uw toestel bescherming tegen allerhande beschadigingen. Onze smartphonehoesjes beschermen uitstekend. Niet alleen omdat de meeste modellen uw telefoon volledig rondom beschermen dankzij een klepje over het scherm, maar ook omdat het houdertje in onze hoesjes van onbreekbaar en schokabsorberend TPU gemaakt zijn. Dat zorgt ervoor dat bij een val uw toestel beter beschermd is, en ook het telefoonhoesje zelf minder snel defect kan raken.

Functionele Huawei Y5 II hoesjes

Naast bescherming hebben onze Huawei Y5 II hoesjes ook de nodige handige extra’s te bieden. Veel van onze cases hebben namelijk vakjes in de voering, waarin u meerdere pasjes, visitekaartjes, briefgeld of bonnetjes kunt opbergen. Zo’n telefoonhoesje kan daardoor ook dienst doen als portemonnee waarmee u uw belangrijkste zaken altijd onder handbereik heeft. Vrijwel alles is tegenwoordig immers een pasje: van rijbewijs tot ov-chipkaart, pinpas, schoolpas en toegangspas van het werk. Een andere handige functie waar bijna al onze Huawei Y5 II hoesjes over beschikken, is een uitklapbaar standaardje. Daarmee kan het toestel rechtop neergezet worden, terwijl u bijvoorbeeld een video of serie bekijkt.

KloegCom.nl biedt kwaliteit

Bij het selecteren van onze Huawei Y5 II hoesjes wordt er goed gelet op de kwaliteit van de producten. Uiteraard kijken we daarbij naar het materiaalgebruik en de afwerking, maar ook de pasvorm is daarbij zeer belangrijk om een optimale bescherming en gebruiksgemak te garanderen. Is er toch iets niet goed? Dan kunt u rekenen op onze service, ook ná aankoop!


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice