Filteren


Merk Kleur Materiaal Sluiting Type hoesje Ruimte voor pasjes
Ja
Standaardje
Ja

Huawei P10 Plus hoesjes

Hoesjes voor de Huawei P10 Plus

Ga voor een Huawei P10 Plus hoesje dat dit toestel waardig is. Deze grote broer van de Huawei P10 en P10 Lite is de opvolger van de Huawei P9 Plus en gaat op alle gebieden een stapje verder. De processor, de camera, het scherm: alles is weer verder verbetert en mooier en sneller geworden. Het zou jammer zijn als u door een lelijke beschadiging niet meer van uw toestel kunt genieten. Een P10+ hoesje maakt de kans daarop zo klein mogelijk.

Zit als gegoten

Onze selectie hoogwaardige Huawei P10 Plus hoesjes passen het toestel als gegoten. Er is keuze uit vele kleuren en materialen zoals echt leer en onbreekbaar tpu. Specifiek voor deze smartphone ontworpen houden ze rekening met alle eigenschappen van de telefooon, zodat alle functionaliteit en bedieningselementen optimaal te gebruiken blijven. Tegelijkertijd kunt u vertrouwen op een doeltreffende bescherming die de kans op krassen, butsen of een lelijke barst in het scherm aanzienlijk verkleint. Zeker de telefoonhoesjes die het toestel volledig omsluiten, inclusief het scherm, verkleinen de kans op dit soort narigheid. Deze covers hebben een klepje dat over het scherm sluit en veelal met een magneetsluiting wordt afgesloten om te voorkomen dat het onbedoeld open kan klappen. U krijgt bovendien extra grip op het toestel doordat onze Huawei P10 Plus cases veel minder glad zijn dan de telefoon zelf, zodat u uw telefoon vrijer kunt gebruiken.

Een verlengstuk van uw smartphone

Tegenwoordig is bescherming allang niet meer de enige reden om een smartphonehoesje te gebruiken. Door handige extra’s wordt een case echt een onmisbaar accessoire dat praktische voordelen biedt. Het beste voorbeeld zijn misschien wel de opbergvakjes voor pasjes die in steeds meer telefoonhoesjes zitten. Hier kunt u eenvoudig de belangrijkste passen wegbergen, zoals uw pinpas, creditcard of rijbewijs. Zo kunt u ze nooit vergeten en zitten ze altijd prettig onder handbereik. Nog zo’n handige functie van Huawei P10 Plus hoesjes is een geïntegreerd standaardje. Daarmee zet u de gsm in een handomdraai rechtop neer en kijkt in u bijvoorbeeld comfortabel uw favoriete serie in de trein. U zult dankzij deze extra’s al snel niet meer zonder uw telefooncase kunnen.

De beste kwaliteit

Bij KloegCom.nl kunt u rekenen op de beste kwaliteit en een ruime keuze in stijlen, kleuren en prints. De P10 Plus hoesjes in ons assortiment voldoen aan hoge eisen op het gebied van pasvorm, materiaalgebruik en afwerking. We staan daarom garant voor de kwaliteit en niet voor niets geldt bij ons altijd “niet goed, geld terug”.

Wij leveren alle telefoonhoesjes direct uit eigen voorraad, zodat u profiteert van snelle levering. U betaalt geen verzendkosten en als u voor 23:00u bestelt, wordt deze nog dezelfde dag verzonden.

We hebben uiteraard ook Huawei hoesjes voor bijna alle andere modellen.

Ontdek Huawei P10 Lite hoesjes
Ontdek Huawei Y6 II Compact hoesjes
Ontdek Huawei Mate 9 hoesjes

 

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice