HTC 10 hoesjes

De voordelen van een HTC 10 hoesje

Wanneer u een HTC 10 hoesje gebruikt heeft dat veel voordelen, die verder gaan dan bescherming alleen. Uiteraard is een telefoonhoesje vooral ontworpen met die taak in gedachten, maar veel smartphonehoesjes bieden tegenwoordig handige extra functies waarmee je het beste uit je HTC 10 kunt halen!

HTC 10 hoesjes met extra functionaliteit

Zo hebben veel HTC 10 hoesjes tegenwoordig vakjes waarin pasjes en briefgeld opgeborgen kan worden. Met zo’n walletcase heeft u altijd de belangrijkste pasjes, zoals uw pinpas, rijbewijs, id-kaart of ov-chipkaart, direct onder handbereik bij uw telefoon. Zo kan uw portemonnee wat vaker thuis blijven. Een andere graag geziene functie van telefoonhoesjes is een geïntegreerd standaardje waarmee de HTC 10 rechtop neergezet kan worden. Handig bij het bekijken van filmpjes, maar natuurlijk ook om tijdens het werk binnenkomende berichten in de gaten te houden.

Verder helpt een HTC 10 hoesje in een kleurtje om het toestel snel terug te vinden in een volle tas, en met het groeiende aantal smartphones in huis voorkomt u met een telefoonhoesje in uw persoonlijke smaak dat u met het verkeerde toestel op pad gaat. Best handig dus, zo’n hoesje...en dan hebben we het over de bescherming nog niet gehad!

De bescherming van een HTC 10 hoesje

Bescherming is voor velen immers de belangrijkste reden om een HTC 10 hoesje te gebruiken. Dat dit verstandig is, blijkt wel uit de cijfers die ons leren dat ruim een derde van alle smartphones schade oplopen in hun eerste jaar. Onder jongeren beschadigd zelfs meer dan de helft van de toestellen. Met een goed HTC 10 hoesje verkleint u de kans op beschadigingen zoals een gebarsten scherm enorm. Dat voorkomt natuurlijk een hoop ongemak, maar betaalt zich uiteindelijk ook uit: een onbeschadigd toestel is tweedehands aanzienlijk meer waard.

De mate van bescherming die een HTC 10 hoesje kan bieden hangt van een aantal factoren af. Zo beschermt een dikkere hoes al snel beter dan een hele dunne, en bieden flexibele materialen een betere bescherming tegen vallen dan harde materialen. Wat ‘het beste HTC 10 hoesje’ is, is daardoor lastig te zeggen. Het hangt af van de mate van bescherming die nodig is, maar uiteraard spelen ook het gebruiksgemak en de looks van het smartphonehoesje een rol.Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice