10
Juni

Geschreven door

Telefoonhoesjes

Spigen Galaxy S7 en S7 Edge hoesjes

Ook voor de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge zijn de Spigen hoesjes weer van de partij. Inmiddels zijn alle Spigen telefoonhoesjes voor deze nieuwe toestellen binnen en uit voorraad leverbaar. Tijd voor een overzicht van alle Spigen hoesjes die voor de Galaxy S7 (Edge) zijn uitgekomen en een onderling vergelijk.

Spigen Rugged Amor: Super degelijke bescherming

Dit Spigen hoesje vormt de basis van de range en is met € 19,99 aantrekkelijk geprijsd. Het Spigen Rugged Armor hoesje bestaat uit één stuk TPU en beschermt extra goed bij een val dankzij kleine luchtkussens in de hoeken. Glanzende carbon-look delen geven de case een stoere uitstraling.



Spigen Ultra Hybrid: Transparant maar sterk

Dit Samsung Galaxy S7 hoesje bestaat eveneens uit één stuk, maar bestaat desondanks uit twéé verschillende materialen. De doorzichtige achterkant van de Spigen Ultra Hybrid case is van hard polycarbonaat, waardoor het hoesje makkelijk in een broekzak glijdt. De rand is echter van TPU en eveneens voorzien van Air Cushion Technology zodat hij optimaal beschermt bij een val.



Spigen Neo Hybrid: Klassieker nu ook voor de S7 (Edge)

De Spigen Neo Hybrid is altijd één van de populairste hoesjes geweest, en ook voor de Galaxy S7 en S7 Edge is hij dus weer van de partij. Dit Spigen hoesje bestaat uit twee delen: een slanke, zwarte TPU skin die om het toestel gaat en een polycarbonaat bumper die daar overheen klikt. Uitstekende bescherming met een fraaie look!

Spigen Slim Armor en de Spigen Tough Armor

Deze twee Spigen hoesjes kun je zien als broertjes. Ze lijken erg op elkaar, maar de ene is wat slanker, de ander wat sterker. Beiden bieden ze een zeer hoogstaande, rugged bescherming door een combinatie van polycarbonaat en TPU delen. De Tough Armor is echter dikker uitgevoerd voor nóg solider bescherming, terwijl de Slim Armor meer oog heeft voor een handzaam formaat. Zo heeft ú de keuze: ideaal!

Spigen Wallet S: Handige bookcase

Tot slot heeft Spigen ook de Wallet S weer als Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge hoesje uitgebracht. Deze fraaie kunstleren bookcase biedt bescherming, opbergruimte voor pasjes én een standaardje. Het slimme design voorziet onder andere in een weg te klappen sluitlipje zodat deze nooit in de weg zit. Een subtiel rood detail bij de pasjes geeft een leuke twist aan het verder volledig zwarte Spigen hoesje.

Bestel jouw Spigen Galaxy S7 (Edge) hoesje!

Jouw eigen Spigen hoesje bestellen? Je vindt ze in onze shop. Klik hier voor alle Spigen Samsung Galaxy S7 hoesjes, en hier voor de Galaxy S7 Edge hoesjes van Spigen.


Gerelateerde pagina's:
Spigen

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice