Terug naar alle merken

Spigen Hoesjes


De Spigen hoesjes zijn al jaren een populaire keuze. De telefoonhoesjes zijn van uitstekende kwaliteit, en worden gekenmerkt door de fraaie designs. Door de slimme ontwerpen van Spigen beschermen hun smartphonehoesjes bovendien uitstekend. Veel van de Spigen cases bestaan uit verschillende materialen, zoals schokabsorberend TPU in combinatie met impactbestendig polycarbonaat. Door die materialen te combineren wordt een uitermate effectieve bescherming verkregen zonder extra bulk aan het toestel toe te voegen.

De Spigen hoesjes zijn bij ons verkrijgbaar voor de nieuwste toestellen, waaronder de iPhone 6/6s, Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge, Galaxy A5 2016 en nog veel meer.

Bekijk alle Spigen hoesjes:

Spigen hoesjes van topkwaliteit


Spigen hoesjes bewijzen al jarenlang van absolute topkwaliteit te zijn. De telefoonhoesjes van het merk zijn slim ontworpen, perfect afgewerkt en, hoewel over smaak altijd te twisten valt, ook bijzonder mooi vormgegeven. Dun zijn ze bovendien ook: veelal voegen de Spigen hoesjes slechts enkele millimeters toe, en soms zelfs mínder dan een millimeter. Door de jaren heen hebben Spigen hoesjes een brede groep enthousiaste gebruikers aan zicht weten te binden, met klassieke designs als de Spigen Neo Hybrid en Spigen Tough Armor.

De verschillende Spigen hoesjes

Bij de verschillende modellen Spigen hoesjes is er altijd sprake van een heldere opbouw. De range Spigen hoesjes loopt van dunnere cases die beschermen terwijl ze zo min mogelijk opvallen tot robuuste hoesjes die tegen zware omstandigheden bestand zijn. Dankzij de vele stapjes tussen deze uitersten is er een perfect Spigen hoesje voor iedere gebruiker te vinden, met de ideale combinatie van stijl, uitstraling en bescherming.

Wat alle Spigen hoesjes gemeen hebben is dat ze altijd zo zijn ontworpen dat de smartphone in de case volledig functioneel blijft, met precieze uitsneden voor alle bedieningstoetsen, aansluitingen, de camera en andere dingen zoals een vingerafdrukscanner. Wanneer u een Spigen hoesje gebruikt hoeft het toestel er dus in principe nooit uitgehaald te worden.

Spigen hoesjes voor de nieuwste toestellen

Wanneer een nieuw toestel wordt aangekondigd, zijn de Spigen hoesjes vaak al onderweg. Het merk volgt de ontwikkelingen in smartphones nauwkeurig, zodat Spigen hoesjes altijd beschikbaar zijn voor de nieuwste toestellen. Hierdoor zijn er momenteel cases beschikbaar voor de Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge én S6 Edge+, de iPhone 6s, Nexus 5X, Nexus 6P en HTC One M9. Spigen hoesjes voor de nieuwe Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 Edge en Galaxy A5 2016 zijn binnenkort eveneens beschikbaar.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice