11
November

Geschreven door

Telefoonhoesjes

Wat is een Rugged hoesje? Heavy Duty Case Uitleg


Een rugged hoesje, ook wel een army case of heavy duty case genoemd, is eigenlijk onmisbaar als u uw toestel in ruigere omstandigheden gebruikt tijdens hobby of werk.

Een rugged case biedt uw toestel meer bescherming biedt dan een gewoon hoesje. Deze mate van bescherming is waar het uiteindelijk om gaat en wordt vaak afgemeten aan tests van het Amerikaanse of Engelse leger. Deze tests worden gebruikt om de uitrustig van militairen te toetsen en hebben onder andere betrekking op valbestendigheid, schokbestendigheid, stofdichtheid en waterdichtheid.

Doordat de technologie achter telefoonhoesjes steeds verder gaat, zijn er steeds meer telefoonhoesjes die dit soort tests op het gebied van valbestendigheid kunnen weerstaan. De hoesjes die ook stof, zand, modder en sneeuw bestendig zijn, zijn echter nog altijd in de minderheid. Deze zware cases zijn in veel gevallen voor de gemiddelde gebruiker ook teveel van het goede. Ze zijn meer geschikt voor specifieke gebruikers of professionele inzet, bijvoorbeeld in de bouw of horeca, door de vaak wat forsere afmetingen, hoger gewicht en minder gebruiksgemak.

Zoekt u dus een smartphonehoesje met méér bescherming dan normaal, zoek dan naar een exemplaar dat aan uw specifieke eisen voldoet en een zo aantrekkelijk mogelijk design heeft. Gaat het u bijvoorbeeld alleen om valbescherming? Dan is er tegenwoordig een ruime keuze in cases die door slim design een slank formaat combineren met uitstekende bescherming bij een val, zoals de hoesjes van Spigen.

Veel merken, waaronder bijvoorbeeld Urban Armor Gear, hebben een productlijn waarin als het ware in stapjes voor meer bescherming gekozen kan worden. Dit maakt het nog eenvoudiger om te kiezen.

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice