14
Maart

Geschreven door

Zakelijk

Hoesjes voor de Horeca: tips en voorbeelden

Onmisbaar in de horeca: hoesjes

De zomer komt er weer aan, de terrassen stromen weer vol en steeds vaker zien we het bedienend personeel met een iPod, iPhone of iPad in de hand bestellingen opnemen. Er zijn inmiddels immers talloze bestel- en kassasystemen te krijgen die gebaseerd zijn op smartphones en tablets. Waar echter vaak niet direct rekening mee gehouden wordt, is dat de meeste smartphones en tablets eigenlijk niet ontworpen zijn op het intensieve gebruik in de horeca. Daardoor zijn goede smartphone en tablet hoesjes onmisbaar in restaurant en op het terras.

Waar de traditionele bestelterminals ontworpen waren op het zware leven in de horeca, zijn de meeste devices hier niet standaard tegen bestand. Een val op de grond of een omvallend glas kunnen daardoor al genoeg zijn om het apparaat onbruikbaar te maken. Een risico dat je liever niet loopt als het terras vol zit! Extra bescherming is daarom op zijn zachtst gezegd verstandig. Hoesjes bestellen dus, maar dan rijst al snel de vraag: welke? In dit artikel vindt u verschillende voorbeelden van uitstekende horeca hoesjes voor smartphone en tablet, en tips waarmee u zelf aan de slag kunt.

Horeca hoesjes: waar moet je op letten?

Er zijn verschillende eigenschappen die een smartphonehoesje of tablet hoes meer of minder geschikt maakt voor gebruik in de horeca: bescherming, gebruiksgemak en functionaliteit.

Bescherming
De eerste is daarvan waarschijnlijk de belangrijkste: bescherming. Een goed horeca hoesje vangt de klappen op van het harde horeca leven en houdt het apparaat onder vrijwel alle omstandigheden heel. De mate van bescherming die een hoesje kan bieden, hangt voornamelijk af van de gebruikte materialen. Voor gebruik in de horeca is een case van stevig rubber die schokken goed absorbeert een must. Alleen zo’n hoesje biedt gegarandeerd bescherming bij een val op straat.

Functionaliteit en gebruiksgemak
In aanvulling hierop, is een enigszins waterbestendige case in de horeca geen overbodige luxe. Een waterdichte case kiezen lijkt op het eerste gezicht het verstandigst, maar dat heeft de nodige consequenties voor het gebruiksgemak. Zo’n waterdicht hoesje namelijk is vaak voorzien van ingewikkelde afsluiters voor de aansluitingen, waardoor zoiets eenvoudigs als opladen een dagelijkse ergernis kan worden. Tot slot de functionaliteit. Er zijn hoesjes die over extra functionaliteiten beschikken, zoals een handvat achterop, een geïntegreerd standaardje of een D-ring voor bevestiging aan een lanyard. Dit soort extra’s kunnen uitermate handig zijn en de inzetbaarheid verder vergroten.

Onze favoriete horeca hoesjes

Door de jaren heen zijn we al veel horeca-gelegenheden van dienst geweest met onze iPhone hoesjes, iPad cases, smartphonehoesjes en andere accessoires. Hierdoor weten we uit ervaring welke cases vaak gekozen worden, en (nog belangrijker) goed bevallen. Enkele voorbeelden!

iPad hoes met handvat


Deze sterke iPad horeca hoes biedt solide bescherming bij een val, is bestand tegen wat incidentele nattigheid, en biedt een buitengewoon handige kunstleren handvat achterop. Dit maakt bedienen met één hand veilig en comfortabel. Ook een standaard ontbreekt niet: de iPad kan eenvoudig rechtop gezet worden.

De Griffin Airstrap handvat hoesjes voor de iPad Mini zijn daarnaast ook uit te breiden met een leren riem holster voor gebruik aan een kelnerriem.

Op het moment van schrijven verkrijgbaar voor iPad Air, iPad Air 2, iPad mini 1, 2, 3 en iPad mini 4.




Horeca bestendig iPhone hoesje


De Otterbox Defender hoesjes zijn bij uitstek geschikt om dienst te doen in de horeca. Deze smartphone horeca hoesjes zijn bovendien voor verschillende vele merken en modellen smartphones en tablets te verkrijgen, waaronder alle veelgebruikte Samsung Galaxy devices. De Otterbox Defender hoesjes doorstaan met gemak de zwaarste valtests, kunnen tegen natte voeten en worden geleverd met een stevige, maar afneembare riemclip.

Naast de Otterbox Defender serie zijn er de Commuter en Symmetry series. Deze lagere 'tredes' in het gamma van Otterbox bieden minder bescherming, maar zijn daardoor slanker en goedkoper.





Hét iPod hoesje voor de horeca

De meest populaire horeca case voor de iPod touch is afkomstig uit de Griffin Survivor lijn. Dit iPod touch hoesje biedt dezelfde voordelen voor de horeca: zeer goed bestand tegen vallen, waterbestendig en voorzien van een afneembare riemclip.





Vrijblijvend advies?

Zoekt u voor de smartphones of tablets in uw horeca gelegenheid hoesjes die aan al uw eisen voldoen of andere accessoires die zorgen voor extra gebruiksgemak en efficiëntie zoals handige tablet oplaadstations of flexibele houders voor counters, bars, kastjes of vrijwel alle andere denkbare situaties? Neem vrijblijvend contact met ons op: we adviseren u graag om het beste uit uw systeem te halen!


Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice