16
September

Geschreven door

Telefoonhoesjes

De nieuwste iPhone 7 hoesjes: een overzicht

Morgen is het zover en worden de eerste iPhone 7 en iPhone 7 Plus toestellen uitgeleverd. Wij zijn er klaar voor en hebben al de nodige iPhone 7 hoesjes op voorraad, zodat het nieuwe toestel meteen goed beschermd kan worden. In dit artikel een overzicht van de reeds beschikbare én binnenkort verwachte cases. Zo weet u in één keer of uw favoriete hoesje al verkrijgbaar is, of dat u nog héél even geduld moet hebben.

adidas Originals iPhone 7 hoesjes

Ook voor de iPhone 7 is er weer een brede range adidas hoesjes. De collectie bestaat uit hardcases en bookcases, die dankzij de hippe kleuren en prints opvallen. De iPhone 7 hoesjes hebben bovendien leuke details, zoals de in sneaker-stijl uitgevoerde rand van de case, inclusief stiksels!


De adidas hoesjes zijn erkrijgbaar voor iPhone 7, vanaf 24,99

UAG iPhone 7 hoesjes

Uiteraard mag Urban Armor Gear niet ontbreken in onze collectie iPhone 7 hoesjes. Dit jonge merk heeft zijn naam razendsnel weten te vestigen: voor een iPhone case met topbescherming ben je bij UAG aan het juiste adres. Naast de bekende Pathfinder en Trooper cases is de Monarch als nieuw model verkrijgbaar. Met maarliefst 5 lagen bescherming en mooie materialen als leer en aluminium de mooiste rugged iPhone 7 case die je kunt krijgen!


Verkrijgbaar voor iPhone 7 en 7 Plus, vanaf € 24,99

Woodcessories hoesjes van hout

Ook de steeds populairder wordende houten iPhone 7 cases van Woodcessories vindt u bij ons. Deze met de hand gemaakte cases hebben een berg karakter waar maar weinig andere merken aan kunnen tippen. Zowel verkrijgbaar als hardcase als bookcase, kwalitatief zeer hoogwaardig en prachtig afgewerkt.



Verkrijgbaar voor iPhone 7 en 7 Plus, vanaf € 29,99

Leren iPhone 7 hoesjes van Sena

Uiteraard mogen de luxe lederen Sena hoesjes ook voor de iPhone 7 niet ontbreken. De populaire Heritage Serie is zelfs uitgebreid met een slankere uitvoering van de populaire Sena Walletbook. Wat gebleven is, is het prachtige materiaalgebruik en de sublieme afwerking. Zonder twijfel nu al één van de mooiste iPhone 7 hoesjes!


Verkrijgbaar voor iPhone 7 en iPhone 7 Plus, vanaf € 39,99

Ted Baker hoesjes voor iPhone 7

Uiteraard mogen de Ted Baker hoesjes niet ontbreken. De opvallende iPhone hoesjes zijn er nu ook voor de iPhone 7 en iPhone 7+. De collectie bestaat uit hardcases en folio's in bijzondere bloemmotieven, maar ook enkele chique kleuren voor haar én voor hem. De Ted Baker hoesjes zijn naast erg mooi ook zeer handig, doordat ze als één van de weinigen een onzichtbare magneetsluiting hebben. De hoogwaardige iPhone 7 hoesjes van Ted Baker zijn dus zowel qua looks als design een uitstekende keuze.


Verkrijgbaar voor iPhone 7 en 7 Plus, vanaf € 34,99

En welke iPhone 7 hoesjes komen nog?

Naast deze selectie volgen uiteraard nog veel meer merken iPhone 7 hoesjes. Een greep uit de te verwachten merken: Spigen, Diesel, Knomo, Twelve South, Native Union en dbramante1928...en nog véle anderen!


Gerelateerde pagina's:
iPhone 7 , iPhone 7 Plus

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice