dbramante1928 hoesjes, tassen en sleeves

Het luxe merk dbramante1928 maakt prachtige leren telefoonhoesjes, laptoptassen en laptop sleeves. Het Deense merk gebruikt daarbij enkel het fijnse full grain leer dat volledig op milieu-vriendelijke wijze wordt verwerkt en gekleurd. De fabrieken van dbramante1928 voldoen bijvoorbeeld aan de Europese REACh wetgeving.

De dbramante1928 hoesjes en tassen worden volledig met de hand gemaakt door ervaren ambachtslieden. De leren hoesjes doen daardoor hun beschermende werk op een uiterst karakteristieke wijze, waarbij het pure leer altijd de boventoon voert. Ieder lederen accessoire van dbramante1928 voldoet aan hun eisen op het gebied van functionaliteit, duurzaamheid en stijl.

dbramante1928 lederen hoesjes


De leren telefoonhoesjes van dbramante1928 vallen direct op dankzij hun natuurlijke uitstraling en prachtige, klassieke kleuren. Het merk richt zich in hun collectie telefoonhoesjes voornamelijk op iPhone en Samsung smartphones, waarvoor verschillende modellen beschikbaar zijn. De dbramante1928 Copenhagen is een klassieke bookcase met ruimte voor meerdere pasjes en een standaardje, de Lynge case is een innovatieve bookcase met uitneembare binnencase, en de Risskov combineert het prachtige leer met echt hout om tot een uniek iPhone hoesje te komen. Ook uw iPad kan beschermt wordt met een dbramante1928 hoesje, zodat u uw iPhone en iPad perfect op elkaar kunt afstemmen.

Laptoptassen van dbramante1928


Wat geldt voor de telefoonhoesjes, geldt in nog sterkere mate voor de laptoptassen van dbramante1928. Doordat een laptoptas nou eenmaal groter is dan een telefoonhoesje, heeft het prachtige materiaalgebruik een nog grotere impact bij de tassen van dit merk. De slim ontworpen tassen passen perfect bij het moderne leven en bieden u alle functionaliteit die u van een goede laptoptas verwacht. Daarbij kan gekozen worden uit verschillende soorten dbramante1928 laptoptassen: van luxueuze briefcase, moderne messenger tot extra slanke slimfit laptoptas. Door het gebruik van de tas krijgt het leer een uniek karakter: een dbramante laptoptas wordt bijzonder mooi oud...

Lederen MacBook sleeves

Ook wanneer u uw MacBook liever in een sleeve beschermt kunt u voor dbramante kiezen. Het merk heeft in hetzelfde leer als de telefoonhoesjes en laptoptassen een fraaie collectie MacBook sleeves. Deze zijn voor ieder model precies op maat gemaakt, zodat u op een optimale pasvorm kunt rekenen. Dit komt de bescherming ten goede en ondersteunt het slanke design van uw MacBook. Voor alle modellen MacBook Air en MacBook Pro is een dbramante1928 sleeve.

Het leder van dbramante1928

Al het leer dat in de hoesjes, sleeves en tassen van dbramante1928 gebruikt wordt, is van de hoogste “full grain” kwaliteit. Het leer wordt met de hand geselecteerd om een consistente kwaliteit en uitstraling te garanderen, en wordt vervolgens ook met de hand verwerkt tot de prachtige accessoires. Dit alles gebeurt zo verantwoord mogelijk, met respect voor mens en natuur.

Wist u dat...

De merknaam dbramante1928 is gebaseerd op Donato Bramante. Deze architect en schilder uit de renaissance is voornamelijk beroemd omdat hij de St. Peters Basiliek ontworpen heeft. Hij wordt tevens gezien als de meester van de gouden ratio. Alle dbramante1928 accessoires worden in de geest van deze bijzondere persoon ontworpen.

Menu


Smartphonehoesjes Tablethoesjes Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice