Terug naar alle merken

Wahoo accessoires


Wahoo is hét merk voor de serieuze sporter. Wahoo heeft een complete lijn cycling accessoires ontwikkeld die draadloos te gebruiken zijn om relevante informatie tijdens het sporten te meten.

Te gebruiken met iOS én Android

In de wereld van de Wahoo Fitness accessoires is een smartphone (of tablet) met iOS of Android (4.3 of hoger) altijd het startpunt. Kies je favoriete sport app, en koppel vervolgens de Wahoo accessoires aan je device. Dit gaat geheel draadloos via Bluetooth 4.0 of de universele ANT+ standaard. Meerdere Wahoo sensoren kunnen tegelijk gebruikt worden en bovendien in willekeurige samenstelling. De meetgegevens zijn vervolgens realtime op het scherm van de smartphone af te lezen.

Compatible met 100+ Sport Apps
!

Het mooie aan de wereld van de Wahoo Fitness sport accessoires, is dat ze probleemloos samenwerken met meer dan 100 sport apps uit de app store en sinds 2014 een groeiend aantal apps in de Google Play store. De kans is dus heel groot dat je de accessoires van Wahoo kunt gebruiken in jouw favoriete sport app. Voor een compleet overzicht van alle compatible apps klikt u hier.

Bekijk de volledige collectie Wahoo accessoires:

Menu


Merken Zakelijk
Inloggen Klantenservice